Atacan- Üye Joker' Alıntı: Kullandığı roma özel birşey olabilir.Ben de ilk defa gördüm o simgeyi.Videonun altında bilgi vermiş olabilir bir bak istersen. Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam.. Sanırım kitkat destekli modüller arasında var..Cihazımda 4.3 destekliyor.
Joker' Alıntı: Kullandığı roma özel birşey olabilir.Ben de ilk defa gördüm o simgeyi.Videonun altında bilgi vermiş olabilir bir bak istersen. Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam.. Sanırım kitkat destekli modüller arasında var..Cihazımda 4.3 destekliyor.
Anil-D Üye FeLonieS' Alıntı: LG G2 Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun tekrardan hacı güle güle kullan nasil peki almami tavsiye edermisin özelden bana ulasirsan sevinirim
FeLonieS' Alıntı: LG G2 Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun tekrardan hacı güle güle kullan nasil peki almami tavsiye edermisin özelden bana ulasirsan sevinirim
2495243 Kapalı Hesap S5 in kaliteli hava durumu widgetini arıyorum rootsuz s3 icin marketten ya da apk var mi onerisi olan
S5 in kaliteli hava durumu widgetini arıyorum rootsuz s3 icin marketten ya da apk var mi onerisi olan
Joker Emekli Yönetici jiraiya06' Alıntı: S5 in kaliteli hava durumu widgetini arıyorum rootsuz s3 icin marketten ya da apk var mi onerisi olan Genişletmek için tıkla ... Rootsuz olarak xwidget var.Ama açıkçası ben hiç beğenmiyorum.Root yapma şansın varsa aynısını yapabilirsin.
jiraiya06' Alıntı: S5 in kaliteli hava durumu widgetini arıyorum rootsuz s3 icin marketten ya da apk var mi onerisi olan Genişletmek için tıkla ... Rootsuz olarak xwidget var.Ama açıkçası ben hiç beğenmiyorum.Root yapma şansın varsa aynısını yapabilirsin.
yakupb03 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: -- Genişletmek için tıkla ... @2 resimdeki hava durumu nedir acaba?
UpOneTR Üye yakupb03' Alıntı: @2 resimdeki hava durumu nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Uccw widget = motorola hava durumu
yakupb03' Alıntı: @2 resimdeki hava durumu nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Uccw widget = motorola hava durumu
2495243 Kapalı Hesap Joker' Alıntı: Rootsuz olarak xwidget var.Ama açıkçası ben hiç beğenmiyorum.Root yapma şansın varsa aynısını yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Bazen apk oluyor rootauz yükleniyor mesela
Joker' Alıntı: Rootsuz olarak xwidget var.Ama açıkçası ben hiç beğenmiyorum.Root yapma şansın varsa aynısını yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Bazen apk oluyor rootauz yükleniyor mesela
Anil-D Üye Siycey' Alıntı: Aynen güzel olmuş clockq demi bu bende premium apk sı var Genişletmek için tıkla ... Fredomla tam yaptim bendd
Siycey' Alıntı: Aynen güzel olmuş clockq demi bu bende premium apk sı var Genişletmek için tıkla ... Fredomla tam yaptim bendd
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Fredomla tam yaptim bendd Genişletmek için tıkla ... O da olabilirSen şu launcheri atsana bana özelden
AnıL-D' Alıntı: Fredomla tam yaptim bendd Genişletmek için tıkla ... O da olabilirSen şu launcheri atsana bana özelden
mürteza16 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Moto Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş. Duvar kağıdını verir misin?