Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

rayzor

Üye
Buyur hocam
Onedio:

incicaps:

Dün akşam bu konuya girdikten sonra eşeğin aklina karpuzu düşürdünüz.
Sabah 06'ya kadar uğraştım simdi uykusuzum.

Yalnız gmail fonksiyonu çalışmıyor -1 gösteriyor onu çözemedim.

Zooper Widget
Coogle zooper skin
Flatee icon set
LG Optimus Lockscreen

Kilit ekranı:

legon365

Üye
Whatsapp foursquare yazilarinin altindaki yazi tipini cok begendim ismini verir misiniz?

Invoke

Üye

Son düzenleme:
Tepkiler: ishak388 ve Anil-D

najanaja

Üye
kusura bakma ama duvarkağıdı seçimin kötü olmuş ekran karman çorman yazılı resimler ekranı karışık gösteriyo hep.
@-qarapapaq-

Son düzenleme:

Invoke

Üye
Yok yok, çok sevdiğim kitaplar onlar. Ama evet, biraz karışık duruyor.

Tepkiler: -Akıncı ve najanaja

Invoke

Üye

Tepkiler: ishak388 ve najanaja

najanaja

Üye

bu daha iyi olmuş ama bi ikon paketi şart ikonlar basit kalmış bide bu üst bar sadece rootlamı şeffaf yapılabiliyo?

Invoke

Üye
Şeffaf olmuş işte.

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Şeffaf olmuş işte.
o kadar zaman harcadım bu ekranlar için tek sölicen bumu yok ya bu program o kadar iyi deil şeffaf yapmıyo arkaplana resim koyuyo dikkat ettiysen üstteki hat belli oluyo. ya bu launcherlar şeffaf yapıyoda sürüm istiyo android 4.4 te yapıyo sadece e bende 4.1 var o yüzden işe yaramıyo launcherlar.

0MG90

Üye
Xposed-Tinted StatusBar indir açtığın uygulamanın rengine bürünüyor bar. Ana ekranda da ekran kağıdı neyse onu kaplıyor, tam şeffaf.

Tepkiler: najanaja

Joker

Emekli Yönetici
bu daha iyi olmuş ama bi ikon paketi şart ikonlar basit kalmış bide bu üst bar sadece rootlamı şeffaf yapılabiliyo?
Kitkat'la gelen bir özellik ama yazılımla alakalı.Mesela Samsung 4.3'te şeffaflaştırdı.Ama yazılımda yoksa ve root izni varsa gravitybox ile şeffaflaştırılabilirsin.

Tepkiler: .NeXuS.