cukuleaks Üye 4PuNiSHeR' Alıntı: Ya şu wp8 launcherını yükledim bi de ona özel bi kilit yüklendi yanında launcherı kaldırdım kilit kaldırılmıyor telefondan uygulama yöneticisinden nasıl kurtulabilirim bu beladan Genişletmek için tıkla ... ayarlar da güvenlikten cihaz yöneticileri var ordan devredışı bırak sonra uygulamalardan kaldır Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi
4PuNiSHeR' Alıntı: Ya şu wp8 launcherını yükledim bi de ona özel bi kilit yüklendi yanında launcherı kaldırdım kilit kaldırılmıyor telefondan uygulama yöneticisinden nasıl kurtulabilirim bu beladan Genişletmek için tıkla ... ayarlar da güvenlikten cihaz yöneticileri var ordan devredışı bırak sonra uygulamalardan kaldır Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi
Türe Üye Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CanKartaL Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İlk 2 linktekileri beğenmedim şahsen. Ama sitede yaratıcı güzel launcher görüntüleri var.
Türe' Alıntı: Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İlk 2 linktekileri beğenmedim şahsen. Ama sitede yaratıcı güzel launcher görüntüleri var.
seytan_avcisi Üye Türe' Alıntı: Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok uğraştırıcı değilmi bunları yapmak?
Türe' Alıntı: Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok uğraştırıcı değilmi bunları yapmak?
Kerim.336 Üye seytan_avcisi' Alıntı: çok uğraştırıcı değilmi bunları yapmak? Genişletmek için tıkla ... Bence evet
Peocawe Üye HTC Desire HD CM10 JB Orjinal Launcher Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HTC Desire HD CM10 JB Orjinal Launcher Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4PuNiSHeR Üye HacKLess' Alıntı: ayarlar da güvenlikten cihaz yöneticileri var ordan devredışı bırak sonra uygulamalardan kaldır Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi Genişletmek için tıkla ... Saol kardeşim
HacKLess' Alıntı: ayarlar da güvenlikten cihaz yöneticileri var ordan devredışı bırak sonra uygulamalardan kaldır Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi Genişletmek için tıkla ... Saol kardeşim
cukuleaks Üye 4PuNiSHeR' Alıntı: Saol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Bende şans eseri buldum i9000-Legend in Android World
4PuNiSHeR' Alıntı: Saol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Bende şans eseri buldum i9000-Legend in Android World
YILMAZBY Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alt tarafa bi hava durumu ekleyemedim gitti garibanım boş kaldı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alt tarafa bi hava durumu ekleyemedim gitti garibanım boş kaldı
Peocawe Üye YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alt tarafa bi hava durumu ekleyemedim gitti garibanım boş kaldı Genişletmek için tıkla ... Hangi launcher ki o ? çıkaramadım kusura bakmayın. hoşuma da gitti.
YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alt tarafa bi hava durumu ekleyemedim gitti garibanım boş kaldı Genişletmek için tıkla ... Hangi launcher ki o ? çıkaramadım kusura bakmayın. hoşuma da gitti.
Purgatory- Üye Türe' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Apex in hangi teması bu. Bide kullandığın widgetleri nerden indirebilirim
Türe' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Apex in hangi teması bu. Bide kullandığın widgetleri nerden indirebilirim
YILMAZBY Üye Peocawe' Alıntı: Hangi launcher ki o ? çıkaramadım kusura bakmayın. hoşuma da gitti. Genişletmek için tıkla ... Apex Launcher kullanıyorum
Peocawe' Alıntı: Hangi launcher ki o ? çıkaramadım kusura bakmayın. hoşuma da gitti. Genişletmek için tıkla ... Apex Launcher kullanıyorum
4PuNiSHeR Üye HacKLess' Alıntı: Bende şans eseri buldum i9000-Legend in Android World Genişletmek için tıkla ... Daha önce de başıma gelmişti halletmiştim ordan da bu sefer yerini bulamadım vizeler yüzünden kafam bulandı telefon kullanamaz duruma geldim
HacKLess' Alıntı: Bende şans eseri buldum i9000-Legend in Android World Genişletmek için tıkla ... Daha önce de başıma gelmişti halletmiştim ordan da bu sefer yerini bulamadım vizeler yüzünden kafam bulandı telefon kullanamaz duruma geldim
.Behzat Ç. Üye Kerim.336' Alıntı: Aokp hybrid ui: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... iyki bi resim koydum ya
Kerim.336' Alıntı: Aokp hybrid ui: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... iyki bi resim koydum ya
PriZm Üye Türe' Alıntı: Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hiç fena değilmiş
Türe' Alıntı: Alın size bizim hayal bile edemeyeceğimiz güzellikta tasarımlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Asılları sitenin özünde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hiç fena değilmiş
Peocawe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu tasarım harika ötesi şimdi bunu yapıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ordakileri nasıl uyguluyoruz ki. :O
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu tasarım harika ötesi şimdi bunu yapıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ordakileri nasıl uyguluyoruz ki. :O