UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Tabi la. Genişletmek için tıkla ... onun gibisini bulamadim ama buda iyi :-P
0MG90 Üye wwwhmz' Alıntı: Nexus 4 Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptınız böyle? Launcher ise ismi ne acaba?
Luck Star Üye wwwhmz' Alıntı: Nexus 4 Genişletmek için tıkla ... duvar kağıdı tonlaması güzel ancak renkler uyumlu değil gibime geldi .. ancak widgets felan 10 numara hangi launcher bu ?
wwwhmz' Alıntı: Nexus 4 Genişletmek için tıkla ... duvar kağıdı tonlaması güzel ancak renkler uyumlu değil gibime geldi .. ancak widgets felan 10 numara hangi launcher bu ?
wwwhmz Üye Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım
Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım
Berk E. Üye wwwhmz' Alıntı: Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım Genişletmek için tıkla ... Şarkıya takıldım 45 numara superstar suratında patlar
wwwhmz' Alıntı: Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım Genişletmek için tıkla ... Şarkıya takıldım 45 numara superstar suratında patlar
wwwhmz Üye Berk E.' Alıntı: Şarkıya takıldım 45 numara superstar suratında patlar Genişletmek için tıkla ... En sevdiğim şarkılardan
Berk E.' Alıntı: Şarkıya takıldım 45 numara superstar suratında patlar Genişletmek için tıkla ... En sevdiğim şarkılardan
Luck Star Üye wwwhmz' Alıntı: Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım Genişletmek için tıkla ... sadece şunu diyorum bu arada ben ana ekranı felan düzenlerken mouse takıyorum telefona ,saatler sürüyor benim denemelerim iyice sinir oldum böyle sade birşey lazı bana da
wwwhmz' Alıntı: Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım Genişletmek için tıkla ... sadece şunu diyorum bu arada ben ana ekranı felan düzenlerken mouse takıyorum telefona ,saatler sürüyor benim denemelerim iyice sinir oldum böyle sade birşey lazı bana da
0MG90 Üye wwwhmz' Alıntı: Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım Genişletmek için tıkla ... Bayıldım valla bende deneyeceğim bunu
wwwhmz' Alıntı: Nova Launcher Nova launcher + Buzz Widget + UCCW skin +Ubuntu Font + Duvar kağıdı kendi yapımım (S5'in duvar kağıdına Photoshop ile blur verdim ) + Cryten ikon paketi Anlayacağınız bayağı bi uğraştım Genişletmek için tıkla ... Bayıldım valla bende deneyeceğim bunu
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: ios 7 x modülü Xposed ile. Genişletmek için tıkla ... Ios 7 bu değil mi hacı
Invoke Üye Benimki farklı sanırım.(Yalnızca kitkatta çalışıyor, benim kurduğum.) Sen alt tarafa nasıl 6 uygulama koyabiliyorsun?
Benimki farklı sanırım.(Yalnızca kitkatta çalışıyor, benim kurduğum.) Sen alt tarafa nasıl 6 uygulama koyabiliyorsun?
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benimki farklı sanırım.(Yalnızca kitkatta çalışıyor, benim kurduğum.) Sen alt tarafa nasıl 6 uygulama koyabiliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Sony sony sony
-qarapapaq-' Alıntı: Benimki farklı sanırım.(Yalnızca kitkatta çalışıyor, benim kurduğum.) Sen alt tarafa nasıl 6 uygulama koyabiliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Sony sony sony