SertaGE
Üye
Hocam umarım sorun çözülür.yardımlaşma ve dayanışmaya devam ederiz. Mümkün olduğunca burda devam etmeni rica ediyorum.çok emeğini gördük.gerçekten çok incinmissen diyecek sözüm yok. Hakkimin olduğunu düşünmemekle beraber helal ediyorum lütfen siz de edin. Sizden bir ricam da nerede olacaksanız adres belirtmeniz. One x ler abisiz kalmasın
hadi site acalımtarikabibizibirakma.tr.gg herkez imzasına koysun
- - - Eklendi - - -
porfil fotoğrafı fln bide slogan buluruz
@codblackops2
Hocam umarım sorun çözülür.yardımlaşma ve dayanışmaya devam ederiz. Mümkün olduğunca burda devam etmeni rica ediyorum.çok emeğini gördük.gerçekten çok incinmissen diyecek sözüm yok. Hakkimin olduğunu düşünmemekle beraber helal ediyorum lütfen siz de edin. Sizden bir ricam da nerede olacaksanız adres belirtmeniz. One x ler abisiz kalmasın
Sertaç hocam umarım tarık beye yapılan yanlış burda düzeltilir. Bir çok emeği var buraya. Bide şaka gibi yetkileri alınıyor. O kadar basit mi. Bence bu olay tarık beyden çok siteye zarar verir.
Bu konu üzerinde de makara yapıp konuyu sapıtmayın.
Bu kadar basit ışte bir üyeyi forumun çıkarları doğrultusunda bloke etmek.
- - - Eklendi - - -
Abim özür dilerim senden dışarıdayım anca akşam eve giderim bizzat konuşucam seninle. Şarjım az bitebilir her an.
hadi site acalımtarikabibizibirakma.tr.gg herkez imzasına koysun
- - - Eklendi - - -
porfil fotoğrafı fln bide slogan buluruz
@codblackops2
Haram Olsun diyorum ve susuyorum...
Normal üyeysen,hep normal üye kalıyorsun.
Bu zaten her forumda böyle geçerlidir ne zaman farklı rüybelere bürünürsen ozaman söylediklerin ya okunur yada dinlenir.
Bizlerin yönetime tanıdıkları aldığımız kanısına nasıl vardınız anlamış değilim. Eğer dediğiniz gibi olsaydı Maxicep yönetimindeki herkesin soyadı Atabey olurduEn başa yazmışlar zati biz tanıdıklarımızı alıyoruz diye olgunluk beklemek boş (herkes için değil tabi)... Bak bunu yazdım diye uyarı almadan ban bile alabilirim.
sayın yönetim...tam kafa atmalıksınız farkındamısınız?!
Ben o mesajları düzenleyemiyorum kaldıramıyorum ya şimdi yetkimi alıdınız yazıklar olsun sizin gibi yönetime yararlanan birine değil sizin sitenize olan her emeğime yazıklar olsun !!!
Bende Haber Kosesinde Gecen 2 Mesaj Attim .. Ban Yedim ..Forumda Siyasi Konu Acmak Ve Siyasi Mesajda Bulunmak Yasak ..Adam Siyasi Konu Aciyor, Argo Kelime Kullaniyor, Birsey Yok .. Ben 2 Mesaj Atinca Hemen Ban ..Inanir Misiniz .. 1 Mesajima 2 Ceza Birden Geldi .. Boyle Birsey Iste ..Senide Forumda Aktif Olarak goren Bir Uyeyim Bende ..Suan Seni Anliyorum .. Emek HErseyden Onemlidir Benim Icin / Insanlar Icin ..Bence Takma .. Ama Illaki Birakacagim Diyorsun .. Kendine Iyi Bak Kardesim ..
Arkadaşımızın sözleri yönetim anlayışını açıkça gözler önüne seriyor.Merhabalar sevgili Maxicep ailesi.
Bugüne kadar gidene dur demedik. Gelene de her zaman kapımızı açık tuttuk. Ancak unutmayın, bu kapıyı ne kadar sert çarparsanız geri açılması o kadar zor olur.
Herkese keyifli forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?