Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes Gördüğü En Yüksek Ram Değerini Ve Kullandığı Fw yi Yazsın (:
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn
Üye
ben 5800 kullanırken 76 mb ye kadar çiktim.
tahaucar1
Üye
evet
Symbianist
Üye
Arkadaş ben 6710 kullanıyorum en fazla gördüğüm 45 bilemedin 50'ye yakın. Nasıl oluyor bu iş anlamadım. Firmware modifiye işine mi girsem ki
By_Casparov
Üye
gereksiz uyg kaldır batarya ve private klasöründe hafif oynamalar yap minimum 10 mb yer kazanırsin hacı
telefonun v3 serisine giriyo o bölümün modifikasyon sayfalarına bi göz at belki anlarsın ama tam olarak modlamayı ve uyg. Silmeyi öğrenmeden atlama derim.. bnm pc kalkmasaydı sana özel fw hazırlayabilirdim dostum =s
gs_1991_apo
Üye
c5 03 35mb çok az ya.
azrock
Üye
C5-03 56,95 MB; Orjinal Sürüm ( V20 )
Umutsuz CFW'miz de çıksa buraya pişkin pişkin 60-70 yazmayı bilirdim de...
Ben o dediklerinin hepsini yaptm, 45 mb var bi Qtler kaldı onları da silersem 20 kadar artar sanırım. Bu arada bilen arkadaslar ıçin sorum: Qtleri kaldırırsam telde ne gbi bi dgsklk olur?
Ben o dediklerinin hepsini yaptm, 45 mb var bi Qtler kaldı onları da silersem 20 kadar artar sanırım. Bu arada bilen arkadaslar ıçin sorum: Qtleri kaldırırsam telde ne gbi bi dgsklk olur?