herkes fikrini söylesin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
öncelikle hayırlı olsun. İlk şarj olsa bile telefonda şarj doldu fişten çekin gibi bir uyarı çıkması lazım çıktığında şarjdan çekebilirsin, bi üst yorumdaki 8-12-16 saat gibi ilk şarj süreleri geçmişte kaldı....

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
En dogrusu ilk aldığında bataryanın içindeki enerjiyi tamamen bitir sonra şarj et bu kadar

baranselona

baranselona

Üye
evet en doğrusu aldıktan sonra şarzını bitirene kadar kullanın sonra şarza takın doldu diyincede çıkartın ben öyle yapmıştım montemi 4-5 günü rahat çıkarıyor çünkü samsung cihazlarda batarya zaten şoklanarak geliyor öyle 10-12 saat falan eskide kaldı..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
evet en doğrusu aldıktan sonra şarzını bitirene kadar kullanın sonra şarza takın doldu diyincede çıkartın ben öyle yapmıştım montemi 4-5 günü rahat çıkarıyor çünkü samsung cihazlarda batarya zaten şoklanarak geliyor öyle 10-12 saat falan eskide kaldı..
Arkadaşım X3-02 aldı.
Birileri eskiden 10-12saat sarj olurdu demiş Oda Gerek yok diye Çıkartmış 2satte
Sonuc sarj yarım gün SIFIR telefon.
Aldığı Yer TEKNOSA sormuş.
Batarya Al duzelir demişler.Batarya Garantiye değişime girmiyormuş!!!
Orjinal Batarya aldı.
ilk şarj 10 saat kapalı halde
Sonraki şarjlarıda mümkün olduğunca kapalı halde doldur.
1-2 Aya bataryadan tam randıman alırsın dediler.
Bende vardım yanında Ondan biliyorum

baranselona

baranselona

Üye
ama ben nokia için söylememişim dikkat edersen arkadaş samsung almış ve bende samsung kullanıyorum bu söylediğim samsug için geçerlidir alıntı yapmışsınız benden ama alıntıda yazanları okusaydınız keşke

evet en doğrusu aldıktan sonra şarzını bitirene kadar kullanın sonra şarza takın doldu diyincede çıkartın ben öyle yapmıştım montemi 4-5 günü rahat çıkarıyor çünkü " samsung cihazlarda batarya zaten şoklanarak geliyor" öyle 10-12 saat falan eskide kaldı..

forumdada bi arkadaş yazmış

merhaba 5 gün once samsung 8500 aldım.fakat telefonun şarjı inanılmaz derecede çabuk bitiyor.satıcının dediği gibi kapalı şekilde 8 saat boyunca üstelik iki gün üst üste doldurdum.telefonu neredeyse hiç kurcalamıyorum.müzik dinlemedim bile.buna rağmen 24 saat zor dayanıyor.şebeke ayarlarını da düzelttim internetten araştırmıştım.acaba yapmam gereken bir şey mi var? bu normal mi? zamanla düzelir mi? yoksa aldığı myerre mi götüreyim?

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Sen istediğin kadar şarja tak zaten pil doldu mu akım kesiliyo.İsterseniz deneyin Pil Dolduğunda bataryanın soğuduğunu farkedeceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt