herkes fikrini söylesin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
herkes fikrini söylesin lütfen
ben teknosada samsung s8500 buldum ama teşhir ürünü onu mu alsam yoksa kutusunda s8530 u mu alsam yorumlarınızı bekliyorum ona göre karar vereceğim s8500 un çiziği yok :allalla:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tabiri caizse o durumda s8530 u almamak aptallık olur boşver sen çiziği yoku falan kutusu açılmış demek 2. el demektir yani şöyle örnek vereyim bi kızla çıktığını düşün kızda çizik yok ama elletmiş koklatmış göstermiş :ehe bunun gibi düşün.:ehe S8530 Wave 2 yi al

Starsley

Abartı kaçmış cevap
s8530 wave 2 al

korayduruhan

korayduruhan

Üye
tabiri caizse o durumda s8530 u almamak aptallık olur boşver sen çiziği yoku falan kutusu açılmış demek 2. el demektir yani şöyle örnek vereyim bi kızla çıktığını düşün kızda çizik yok ama elletmiş koklatmış göstermiş :ehe bunun gibi düşün.:ehe S8530 Wave 2 yi al

:)) ilahi..

Utku

Utku

Üye
haha :D değişik bir düşünce

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
52 kişi bakmış 2-3 kişi yorum yapmş hiç kimsenn mi bir fikri yok :nono:

Yelomi

Üye
s8530 daha iyi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kızı sorduğuna sorcağına pişman etmişsin haha XD

Bu arada kesinlikle S8530 Wave 2 al, teşhir ürünü falan boşver bence ;) Aralarında fark yok gibi bişey zaten....

anisti

anisti

Üye
bencede kutusundakini al herşeyin ilki güzeldir

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
Kızı sorduğuna sorcağına pişman etmişsin haha XD

Bu arada kesinlikle S8530 Wave 2 al, teşhir ürünü falan boşver bence ;) Aralarında fark yok gibi bişey zaten....

katılıyorum ...:evet:

Starsley

Ah şu erkekler yok mu :)

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
:islik:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

bugün golda gttm ve orda s8500 buldum teşhir ürünü değil hayrısysa onu alacağım :d::d:

of kfm yyne krştı wave mi wave 2 mi ? ben biraz daha düşüniyim

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
sonunda bugün s8500 wave i aldım karıştıra karıştıra şarjı bitti

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bencede wave 2 al memnun kalacaksınn :oke:

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
saolun ilk şarjı kaç saat yapaym herkes bişeyler demiş

Starsley

8 veya 10 saat

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
6.30 saat oldu şarja takalı illa 8saat mi olck açmamak için zr tutuorm kndimi :D

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Teşhir ürünü alma sorun çıkarabilir ilerde,S8530 al bence Busecim:oke:

Bu arada ilk şarj gereksiz bir uygulama.O eski telefonlar için geçerliydi.Hatta bataryaya zarar verebilir.Yeni piller akıllı Li-on pillerdir ve şarj dolunca akımı keser.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt