Herkes Evcil Hayvanının Adını Buraya Yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

blackman882

Üye
Kod Adı : M.Y.R.A.

Cins :Alman Kurdu K9

Özelliği Nedir :Koşarak Evin tozunu kaldırır XD

maxibrk

maxibrk

Üye
Tavuk'dan başka evcil hayvanımız yok ki. :agla malum, ona da isim koyulmuyor pek. :ss

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
вυяακ;1678975' Alıntı:
Tavuk'dan başka evcil hayvanımız yok ki. :agla malum, ona da isim koyulmuyor pek. :ss
Akşam yemeği 1 de mesela :ehe
Sonra akşam yemeği 2, sonra 3... :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kedim vardı adı sümsük idi ama onu başkasına verdik sümsüğün yavrusu minnoş var şimdi :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Foto görmek isteriz Nadide Hanım. :)

fethiye85703

fethiye85703

Üye
Boncuk adında muhabbet kuşum var

--------------- Ekleme ---------------

Boncuk adında muhabbet kuşum var

huri$

huri$

Üye
bizimde baliklarimiz vardi cocuklarin isimlerini koymu$tuk onlara elif esin selin efe
ku$larimiz vardi izine giderken birine emanet biraktik sagolsun ucurdu kaçirdi mavinin adi melis sarinin adi mirabel idi
$imdide kedimiz var yeni geldi kimin bilmiyoz ama kapimizin onunden kipirdamiyo evede girmiyo bizde garajda bakiyoz adi yok $imdilik ben canim diye sesleniyom eger sahibini bulamazsak buluruz bi isim o zaman yazarim
caniim diye seslendigim o kedi kom$umuzunmu$ ve bugun yok sabah bizim terasin uzerinde olusunu buldum cok uzgunum cok ali$mi$tim ona sevdirmezdi kendini hep kacardi hergun ak$am yemeginde bizim i$igi gorur gormez pencereye gelirdi bize bakardi acip ona bisey verelim desek hemen kacardi caniim ya :($imdi bahcede gomulu

zent63

Üye
KITMİR adında bir sibirya kurdum var

serra48

serra48

Üye
benim sevda papağanım var adı bıcırık

onur_2010

Üye
TİNA adında bir pitbull'um var

futbol123

futbol123

Üye
kedimin adı bücür

CuteGm

CuteGm

Üye
Dido adında kedim, Calamita adında Oscar balığım Haydut (American S. Terrier), Negro (Dogo A.),Pigme (French Bulldog),Gonzales isimli Gine Domuzum,Kyuubi Jago papağınım etc..; bazıları hala benimle bazıları artık yok ne yazık ki hepsini sevgiyle anıyorum.

djoz-

djoz-

Üye
Cudi köpeğim...

dinccine

Üye
Kara kaplumbağamun adı murfy köpeğimin adın sucuk

● aLuvi ●

Üye
Şanslı Adında Bir Kedim Vardı :oke:

zeE*

zeE*