Herkes Evcil Hayvanının Adını Buraya Yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

trknvrl

Üye
köpeğimin adı hera

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Akvaryum

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
inci diye kedimiz var huyu çok güzel bizim kedi diye söylemiyorum çok terbiyeli gerçekten

M3L!H

M3L!H

Üye
Kedim vardı çok özeldi saf tekirdi. Adı Boncuktu. Sabırlı kediydi afyondan Ankaraya kadar arabanın arkasında çişini tutardı.Dişiydi bir gün kötü ve azgın ezel onu or.spuluğa sürükledi. Ve bir gün ansızın sabah saat 6'da kocaya kaçtı. (((anlattıklarım yüzde 100 gerçektir)))

melis_sezener

melis_sezener

Üye
Muhabbet kuşum varr :) ismide kendi gibi; ŞEKER :)

--------------- Ekleme ---------------

Birde komşumuz bize balık bırakmıştı, 1 hafta kaldı bizde, 1 hafta sonra ona Hüsamettin adını koydum 1 saat geçmeden öldü :(

Adına mı dayanamadı ne :hmmm:D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
portakal adında turuncu bi balığım vardı...

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
    Konu Sahibi
güzel isimler ben sizin kadar yaratıcı olamamışım :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aslında benim bi tane kanaryam vardı ..Adını koyamadan ertesi gün balkondan uçup gitmiş.Biri kafesin kapağını tam kapamamış

Godfather

Godfather

Üye
alman kurdum var adı kontes evde besleyebiliyorum

aZRaiL_aLi

aZRaiL_aLi

Üye
LiMoN adında bir muhabbet kuşum var. :)

galeteia

galeteia

Üye
Benim köpeğimin adı ''ŞEKER'' ,kedimin adı ''ŞERBET'' =))

huri$

huri$

Üye
bizimde baliklarimiz vardi cocuklarin isimlerini koymu$tuk onlara elif esin selin efe
ku$larimiz vardi izine giderken birine emanet biraktik sagolsun ucurdu kaçirdi mavinin adi melis sarinin adi mirabel idi
$imdide kedimiz var yeni geldi kimin bilmiyoz ama kapimizin onunden kipirdamiyo evede girmiyo bizde garajda bakiyoz adi yok $imdilik ben canim diye sesleniyom eger sahibini bulamazsak buluruz bi isim o zaman yazarim

sekinardi

sekinardi

Üye
benim kuşum var adı fıstık :ehe

Üst Alt