herkes en çok sinir olduğu şeyi yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakgenc

burakgenc

Üye
cok konusan hasta yakınlarından nefret ediyorum

keremerson

keremerson

Üye
sınaw olurken sınıfta birinin ikide bir burnunu çekmesine çok gıcık oluyoruumm yaa... yani çıkaracam selpak wercem al sil diye ama yazık utanır diye weremiyorum :@ :@ her 10 saniyede bir çekiyo burnunu hııkkk hııııkkk diyeee :vur:vur

safakk

safakk

Üye
abuk subuk heryere park etmiş arabadan bir haber dolaşan insanlara gıcık oluyorum:@

maxiburak

maxiburak

Üye
ben en çoq maxicep in açılmamasına sinir olurum !!

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
sınaw olurken sınıfta birinin ikide bir burnunu çekmesine çok gıcık oluyoruumm yaa... yani çıkaracam selpak wercem al sil diye ama yazık utanır diye weremiyorum :@ :@ her 10 saniyede bir çekiyo burnunu hııkkk hııııkkk diyeee :vur:vur

ama kötü oluyo benim başıma geldi hastaydım burnumu çeksem ayrı silsem ayır silsem burnum tekrra akıyo yarın dersane de deneme var biliyorum yine başıma gelecek bu

Elka

Elka

Üye
oynarak bilgisayarımın lönk diye kapanması

keremerson

keremerson

Üye
ama kötü oluyo benim başıma geldi hastaydım burnumu çeksem ayrı silsem ayır silsem burnum tekrra akıyo yarın dersane de deneme var biliyorum yine başıma gelecek bu
kanka silsin ama yaa hööönnkkkk!! diye silsin 1 kere tüm sınıf dönsün baksın önemli deil önemli olan 1 daha yapmasın.. yada 5 dakka sonra yapsın.. çekince 3 saniyede bi çekio burnunu :@

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
kanka silsin ama yaa hööönnkkkk!! diye silsin 1 kere tüm sınıf dönsün baksın önemli deil önemli olan 1 daha yapmasın.. yada 5 dakka sonra yapsın.. çekince 3 saniyede bi çekio burnunu :@

hmm haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt