herkes en çok sinir olduğu şeyi yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
herkes en çok sinir olduğu şeyi yazsın
herkes en çok sinir olduğu şeyi yazsın ama kimse başkarının arkasından laf atacak şekilde olmasın genel olarak yazın
ben başlayayım mesela basketbol maçlarında 30 saniye olupta 15 farkı kapamaya çalışan takımları anlamam belki nedeni vardır ama ben anlamıyorum sinir oluyorum o durumlara

hades33333

hades33333

Üye
msnde takılmamaktan çok sinir olurum:@

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Saz çalarken akortun bozulmasına çok sinir olurum.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Birebir konuşurken insan sinirine hakim olamıyabilir. ağzından o an bir kelime çıkar. karşındaki ters anlar .kavga olur. bazen bu yüzden insanlar ölür.

Forumlarda mesaj yazmak için çok zaman vardır. Bilgisayar ekranı başında konuya ne kadar sinirlensenizde en azından düşünecek bir süre vardır.

Hiç düşünmeden, bilgisayar ekranının arkasına sığınılarak yazılan küfür, sinirli vb mesajlardan çok sinir oluyorum.

Quattro

Quattro

Üye
herkes en çok sinir olduğu şeyi yazsın ama kimse başkarının arkasından laf atacak şekilde olmasın genel olarak yazın
ben başlayayım mesela basketbol maçlarında 30 saniye olupta 15 farkı kapamaya çalışan takımları anlamam belki nedeni vardır ama ben anlamıyorum sinir oluyorum o durumlara

Bende son dakikalara girilirken geride olan takımın yaptığı taktik faullerden sinir oluyorum oyunun zevkini okadar düşüyorki çoğunlukla son dakikalarını izlemiyorum maçların.

emesut

emesut

Üye
Ben en cok ''sakız çinerken ses cıkartanlara'' sinir olurum..
İnanın bu yüzden cok kişi ile kavga etmişimdir..

DefectoR

Üye
ben negative'e sinir oluyorum, karşımda çan çan çan çan konuşuyor...:ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hakli yerde bulunmam gerekirken haksizlikla suclanmam

Kuzen

Kuzen

Üye
1-Tespihle,anahtarlıkla oynayanlara
2-Yemek yerken ağzını şapurdatanlara
3-Adabınla sakız çiğnemeyenlere
4-Defector e:ehe

sinir oluyorum:nono::nono::dry:

DefectoR

Üye
1-Tespihle,anahtarlıkla oynayanlara
2-Yemek yerken ağzını şapurdatanlara
3-Adabınla sakız çiğnemeyenlere
4-Defector e:ehe

sinir oluyorum:nono::nono::dry:
ama ben seni çok seviyorum canım arkadaşım...

Kuzen

Kuzen

Üye
ARkadaşım lütfen karşılıklı konuşmayalım burası bir forum:nono:

:ehe

DefectoR

Üye
ARkadaşım lütfen karşılıklı konuşmayalım burası bir forum:nono:

:ehe

vayyy kafan ticarete çalışmaya başlamış bile...
Ustandan aldığını ustana satma olayları... senden Tüccar olacak...

Kuzen

Kuzen

Üye
Benden tüccar olur ama senden olurmu :pro:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Yolda elini kolunu açarak Polat Alemdar vari yürüyenlere gıcık olurum mümkünse kavga çıkarır elimden geldiğince döverim.Elimden geldiğince diyorum öünkü bu şekilde dayak yemişliğimde var :ehe

viper

viper

Üye
defector ün masaj yapmaya ve birinin beni cimciklemesine

POWER

POWER

Üye
Ekilmekten...:off:

omayra

Üye
Bekletilmekten, sakız çiğnenmesinden, tespih çekilmesinden, maden para ile veya anahtarlarla oynanmasından.. Yani bilumum şakırtıdan, şapırtıdan, tıkırtıdan!! Aydın'dan dönüyordum dün akşam, yer bulamadım, muavin koltuğunda geldim mecburen. Bir amca da, şoförün yanında, yerdeki tümseğe (benim sol yamacımda) oturdu. Elinde bir tespih, ha bire tıkırdatıyor. Emmi de palabıyık tam kamyoncu tipli, iri yarı bir zat. Bir iki öfledim, baktım durmuyor; dedim rahatsız oluyorum, yapmazsanız sevinirim. O iri yarı amca, benden hiç beklemiyordu sanırım, pısırık bi sesle "tamam" dedi, kaldrıdı tespihi elinden :ehe Cadıyım ne yapayımmm dayanamıyorummm :ehe

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
hakkını aramışsın tebrik ederim hakkını aramayanlara sinir olurum

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
:yuruBeni dinlemeyenlere sinir olurum ıııaaaaahhhhhhh işte böyle dişlerim olur:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt