barabelli' Alıntı:dahaonce cooooook verılmıstı gov tr
:
:FanaTürk' Alıntı:Dün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.

FanaTürk' Alıntı:Dün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.
..::Riddick::..' Alıntı:Çok yalış düşünüyorsunuz ...
İsa Peygamberde diğer kitap gönderilmiş peygamberler gibi Allah (cc)'ın elçisidir...
Onu ilah saymışlarsa bu İsa Peygamberin suçu değil O insanların günahı...

ya sana daha bişe demiyorum...FanaTürk' Alıntı:Dün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.

FanaTürk' Alıntı:Allah'ın peygamberlerine iman ettiğimiz bir gerçek. Ancak şu var ki; bizim için İsa peygamberin cismi önemli değildir. Allah'ın elçilerinden biri olması bizim için yeterlidir. Kaldı ki; peygamberleri bu şekilde resmetmek yanlıştır. Nedenine gelince; hristiyanlık bir zamanlar hak dinlerden bir tanesiydi ancak sonradan bozuldu. Bunun açıklamasına en iyi örnekse Hz. İsa'nın resmedilmesi; zamanla bu resmin Allah'a ortak koşulmasıdır. Bu islamiyet için de bir ders olmuştur ki; Hz. Muhammed'in tek bir resmi yoktur.
Şimdi kimse bu resmi dağıtmakTa sakınca olmadığını iddia etmesin. Sakınca olmasaydı bugün her evin duvarında bir Muhammed portresi asılı olurdu.
Benim sorunum Allah'ın peygamberiyle değil; o peygamberi Allah'a ortak koşanlarla ve bir müslümanın bilinçsiz bir yaklaşım sonucu bu resmi dağıtmasıyla...![]()
FanaTürk' Alıntı:Allah'ın peygamberlerine iman ettiğimiz bir gerçek. Ancak şu var ki; bizim için İsa peygamberin cismi önemli değildir. Allah'ın elçilerinden biri olması bizim için yeterlidir. Kaldı ki; peygamberleri bu şekilde resmetmek yanlıştır. Nedenine gelince; hristiyanlık bir zamanlar hak dinlerden bir tanesiydi ancak sonradan bozuldu. Bunun açıklamasına en iyi örnekse Hz. İsa'nın resmedilmesi; zamanla bu resmin Allah'a ortak koşulmasıdır. Bu islamiyet için de bir ders olmuştur ki; Hz. Muhammed'in tek bir resmi yoktur.
Şimdi kimse bu resmi dağıtmakTa sakınca olmadığını iddia etmesin. Sakınca olmasaydı bugün her evin duvarında bir Muhammed portresi asılı olurdu.
Benim sorunum Allah'ın peygamberiyle değil; o peygamberi Allah'a ortak koşanlarla ve bir müslümanın bilinçsiz bir yaklaşım sonucu bu resmi dağıtmasıyla...![]()
be: arkandayım faketurk doğru soyluyorsun.Kati bir sekilde acıktırki Hz. İsa Allahın elçilerinden biriydi ama her fani gibi oda nihayete kavuştu.Ama anlamayanlara haykırarak soyluyorum Hz.Muhammed incilde Ahmed diye anlatılmıştı ve Hz.İsa havarilerine ben artık sizinle daha fazla kalamam çünkü alemlere rahmet geliyor...Hz.Muhammed geliyor demişti. duyun ve görün artık...::Riddick::..' Alıntı:Çok yalış düşünüyorsunuz ...
İsa Peygamberde diğer kitap gönderilmiş peygamberler gibi Allah (cc)'ın elçisidir...
Onu ilah saymışlarsa bu İsa Peygamberin suçu değil O insanların günahı...
dostum neden böyle düşündün bak işi din kavgasına dökmeyelimDün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.
bırak kardeş ya böleleriyle uğraşılmaz bize arkadaş bulaşmaya çalışıyor...varsa bi meselen canımın içi fanatürk ver msn adresini konuşalım...+riddik sende eleman falan ayaklarını bırak tamammı koçum...exalans' Alıntı:dostum neden böyle düşündün bak işi din kavgasına dökmeyelim
Düzgün konuş !!! Koçum moçum ne iş ? O hitap şeklini yediririm sanawolf_night' Alıntı:bırak kardeş ya böleleriyle uğraşılmaz bize arkadaş bulaşmaya çalışıyor...varsa bi meselen canımın içi fanatürk ver msn adresini konuşalım...+riddik sende eleman falan ayaklarını bırak tamammı koçum...