Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

msm

Üye
unutkan olduklarindandir
alttaki sence nie(biraz bilimsel acikla)?????????

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Originally posted by msm@Apr 27 2005, 03:30 PM
unutkan olduklarindandir
alttaki sence nie(biraz bilimsel acikla)?????????
[post=40348]Quoted post[/post]​
Şincik şöyle oluyor, Nebileyim ben yavv
Alttaki Princess of Hell avatarı kendi resmimi?? (nasıl soru ama :P )

biLad3r

Üye
istedikten sonra neden kazanamıyasın kı
altaki
hiç sevdigin birinnden red cvp aldıgında onu unuturmusun hemen

msm

Üye
hayir unutamam

alttaki ya sen?????(aklima soru gelmiyor gelenlerde sacma)

..::Riddick::..

Üye
hemen unuturum (unuttum zaten :) )

Hey alttaki En güzel bayanlar hangi ülkede mevcut ?:)

prince of hell

prince of hell

Üye
ikii=> sanırım en güzel kadınlar iskandinav ülkelerinde ,hemen hepsinin ortalama üstünde güzel oldukları söyleniyor,bide bi arkadaşım iranda ve hindistanda çok değişik ve güzel kadınlar olduğunu söylemişti :) bilemiyorum ama başı iskandinav ülkeleri çeker sanırım :)
alttaki sen kindarmısındır

curunan

curunan

Üye
akrep burcu olmam sebebiyle çok kinci bir yapım vardır. bana yapılan iyiliğide unutmam kötülüğüde unutmam. bu dünyada verebildiğimce karşılıklarını veririm iyiliğinde, kötülüğünde...

Alta sırasını bekleyen arkadaş, şu yaşına kadar yapmayı çok isteyipde yapamadığın ne oldu?

prince of hell

prince of hell

Üye
bi grubum olsun pop-rock tarzında,ben solisti oliyim , dünyaca ünlü olalım :) o konser senin bu konser benim dolasalım :) Türkiyede vay be desinler :) bak görüyomusun dünyayı peşinden koşturuyolar :) gibi böle bi hayal çocuken hep kafamdaydı :) ama aslında sesim berbat,şarkı söyleyemem :) kalabalıkta sevmem ama işte insanoğlu bi tuhaf :) en baştada ben heralde :) neyse hep hayal olarak kalıcak zaten :) ey alttaki aynı soruyu sende cevapla ,ben yeterince rezil oldum :) :)

mayday_

Üye
üniversiteyi okumadan diplomasını almak :) ;;)
ey alttaki;
büyüyünce ne olcan büyüksen kğçükken ne olmak istiyodun ne oldun??

msm

Üye
mimar

yasamda en cok yapmak istedigin sey

Üye
Originally posted by Princess of Hell@Apr 28 2005, 09:13 AM
önce evet  kendi resmim bu biiir :)
ikii=> sanırım en güzel kadınlar iskandinav ülkelerinde ,hemen hepsinin  ortalama üstünde güzel oldukları söyleniyor,bide bi arkadaşım iranda ve hindistanda çok değişik ve güzel kadınlar olduğunu söylemişti :) bilemiyorum ama başı iskandinav ülkeleri çeker sanırım :)
alttaki sen kindarmısındır ,ve bir filozofun dediği gibi "ufak bir intikam hiç intikam almamaktan daha insancadır" sözü senin için ne ifade ediyor :) bu dünyada intikam alınmalımıdır egoya yenilip yoksa ilahi adaletmi beklenmelidir :)
[post=40941]Quoted post[/post]​

Üyemiz Geçici süreyle aramızda yoktur! ( küçük bi iskandinav seyahatine katıldı :))

En çok yapmak istedigim şey Turk Yıldızlarına Katılıp Akrobası yapmaktı :cray:
Ama olmadi..... Şimdi tek hayalim, yapmak istediğim: sevdigim bayan(lar)la Karaip adalarında ümür geçirmek .... Deniz .... kum .... güneş...

Alttaki Bayanlara Yapılabilecek en güzel jest ne olur ?

the_patriot

Üye
bence bayanlara yapılacak e büyük jest onlara bayan olduğunu bi şekilde hatırlatmak :)

alttaki bay mı olmak yoksa bayan mı doğmak daha avantajlı? :P :P

oylat

oylat

Üye
erkek doğmak daha avantajlı ;) (allah bayanlara yardım etsin, hakları zor ödenir, iyi olanlarının tabiki)
alttaki sence kadın olmak niye zordur ?

Üye
Çünkü bulaşığı, çamaşırı onlar yıkar , yemekleri onlar yapar , evin alışverişini onlar yapar . Çocuğun veli toplantısına onlar gider... Off çok parmaklarım yoruldu dinleneyim :D
Alttaki peki erkekliğin zor yanları yokmu yavvv ;)

KaKa

Üye
var tabii.. ilk zorluk hayat olmak uzere sabah ise git isle ugras.. aksam eve git karinla ilgilen.. haftasonu dinlenmek adina kendini yor.. benim icin erken bi sorum ama neyse... alttaki hayattaki en utanc verici olayin nedir..

not: herkesin bi tane vardir..

DefectoR

Konu Sahibi
Hayatta en utanç verici olayım, lisede bir kız bizim bile etmediğimiz derecede küfürler ediyordu, herkesin önünde bana seni s.... demesi oldu, cuk die oturdum lafın üstüne... Laf değil icraat yapsa gam yemicem :DD

Altaki sen benim yerimde olsan o kıza naapardın???

prince of hell

prince of hell

Üye
eğer ben erkek ve senin yerinde olsaydım kıza sen koordinatları belirle , içkiler benden falan tarzında bişi derdim susup havanın yumuşaması için :) ama kız bu kadar manyaksa kesin döverdi heralde bu lafın üstüne :) alttaki bide sen anlat en utanc verici anını :)

oylat

oylat

Üye
lise 1. sınıftayım yıl 1980.. (nasıl giriş ama) samimi olduğum bir arkadaşım bana ısrarla bir kıza laf atmamı istedi.. töbe töbe.. ömrü hayatımda hiçbir kıza laf atmamışım.. ama yaşımın gereği ve birazda gaza geldim heralde kızın tekine "dörtgözk" diye laf attım.. (nasıl laf atmak ise) kız döndü bana sen de dörtgöz değilmisin dedi.. o zamanlar gözlük kullanıyordum.. ve yerin dibine girdim..
durun hele daha bitmedi, o kız iki büyük abimin arkadaşının kız kardeşi çıktı.. çünkü o tarihte Adıyaman'dayım ve memleket küçük tabi.. yıllar boyu utandım durdum vallaha..

altaki senin hiç utanç duyduğun bir anın oldumu, banu'nun dediği gibi "bi de sen anlat bakayım"

busem

Üye
bunu başka bir konudada anlatmıştım ama tekrar anlatayım çünkü unutamıyorum ve aklıma geldikçe hala utanıyorum:)alışveriş merkezine gitmiştim arabamı bi güzelce park ettim..alışbverişimi yaptım kafamda çok dalgındı arabaya doğru yürüdüm..kapıyı açmaya çalışıyorum ama anahtar girmiyor.zorluyorum hala girmiyor..ne oluyor ya falan diğe düşünürken arkamdan bir bey hanım efendi bu anahtarka daha rahat açarsınız kapıyı diğerek anahtarını uzattı..o sırada çok utanmıştım:)özür dileyerek kendi arabama doğru ilerledim:)

alttaki sanatla aran nasıldır?ilgilendiğin sanat dalı varmıdır?

msm

Üye
muzik dinlemekte sanattir ben bunu severim

alttaki yapmayi en cok sevdigin sey