Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

prince of hell

prince of hell

Üye
ikiside diil,ne hayat kısa,nede yapacaklarım bu hayata sıgmaz tarzında düsüncelerim var,zaten burası yalan bi dünya,sonsuzluga gitmeden önce test edildiğimiz bi yer,test süreside yeterince uzun :) alttaki hayvanları severmisin,evinde hiç beslediğin oldumu,sokakta ihtiyacı olan bi hayvan görsen hiç düsünmeden alırmısın evine en azından yardıma ihtiyacı kalmayana kadar :)

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
neden hep senin sorularına ben yanıt vermek zorundayım,hayır hiç bir hayvanı(kuşlar hariç) eve almadım almamda...hayvanları özelliklede köpek ve kuşları severim ama...sadece evde kuş besledim...

altataki saçmaladımmı?

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by erkutgulec@Apr 25 2005, 04:44 PM
neden hep senin sorularına ben yanıt vermek zorundayım,hayır hiç bir hayvanı(kuşlar hariç) eve almadım almamda...hayvanları özelliklede köpek ve kuşları severim ama...sadece evde kuş besledim...

altataki saçmaladımmı?
[post=39077]Quoted post[/post]​
bana göre hiç bir hayvanı eve almadım almamda çok büyük ve ezbere edilmiş bir cümle ve bence hiç düşünülmeden edilen laflar potansiyel saçmalık barındırır :) alttaki burçlara inanırmısın :)

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
saçmalık konusunda üzerime yoktur...sevmediğim sorulara saçma yanıt vermeye bayılırım...
alttaki sende severmisin saçmalamıyı???

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by erkutgulec@Apr 25 2005, 04:53 PM
saçmalık konusunda üzerime yoktur...sevmediğim sorulara saçma yanıt vermeye bayılırım...
alttaki sende severmisin saçmalamıyı???
[post=39085]Quoted post[/post]​
insanoğlu mütemadiyen saçmalar ,bunlara ben de önde gidenlerinden biri olarak zaman zaman fazlaca katıldığım olmuştur :) alttaki erkut arkadasımız yengec burcu olabilirmi :)

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
hayır ikizler eminim
alttaki Princess of Hell nın burcu ne sence?_

..::Riddick::..

Üye
Banu akrep

Alttaki sence benim burcum ne :)

prince of hell

prince of hell

Üye
yanıldın :) bence sende koç olabilirsin :) alttaki en sevdiğin renk ve ona yüklediğin anlam ne :) ben anlam manlam tanımam diyosan renk kafi :rolleyes:

Üye
yanıldın akrebim
hey üstteki soru eksik :(

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by cihanebi@Apr 25 2005, 05:27 PM
yanıldın akrebim
hey üstteki soru eksik :(
[post=39144]Quoted post[/post]​
edit saolsun msjı düzelttim :)üstteki soru gecerlidir :)

Üye
pembe: gönlüm sende :P
Alttaki; insanlar neden evlenir

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
yalnızlıktan kurtulmak için tabiki
alttaki doğru bildimmi?

aldes

Üye
ben bu konudan bişey anlamadım yaw
:'(

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by erkutgulec@Apr 25 2005, 05:30 PM
yalnızlıktan kurtulmak için tabiki
alttaki doğru bildimmi?
[post=39148]Quoted post[/post]​
belki çoğunluk için bu böyledir,ama bence güzel bi aşkın meyvelerini güzel bi ortamda dünyaya getirmek için evlenilmelidir :) alttaki gerçek bir aşk cesaret ister ,söyle bakalım hayatında hiç bu kadar cesur oldunmu belki bu cesareti gösterebiliceğin fırsat cıkmamısda olabilir eger öyleyse askın için herseyi göze alırmıydın,ailene karsı durmak hatta tüm dünyaya karsı durmakda dahil :)

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
hiç düşünmezdim çünkü annem bana kız arayıp duruyor neden sevdiğim biri olmasın bunu seçmek benim hakkım aşkım için herşeyi yaparım o benim herşeyim...
alttaki konuyu değiştirebilirmisin soruyorum sana?

Üye
hayır..
Alttaki bayanları anlamak neden zordur?

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
allah onları anlaşılmasın diye yaratmış bunu asırlardır kimse çözememiş bizmi çözeceğiz gizemli yaratıklar işte..
alttaki nasıl cevap ama

jackal

Üye
:lol2: Selam Arkadaşlar
alttaki maxicep.com adresini nasıl buldun ben net te gezinirken tesadüf buldum oldukça yararlı

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
tesadüfen buldum bende
altataki en sevdiğin 5 maxicep üyesi

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by erkutgulec@Apr 25 2005, 05:40 PM
allah onları anlaşılmasın diye yaratmış bunu asırlardır kimse çözememiş bizmi çözeceğiz gizemli yaratıklar işte..
alttaki nasıl cevap ama
[post=39165]Quoted post[/post]​
güzel cevap :) kadınları anlamak zordur zira onlarda kendilerini çözememişlerdir :) alttaki sitede en ilgini çeken , en sevdiğin ,ve en sinir olduğun (eger varsa :) ) üye kim :)