Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
küçük olanı ıslak olan büyük olanı kıvamlı ve kokulu olan ikisinin çıkış yeri farklı :D o yüzden biri büyük biri küçük yoksa neden farklı yerlerden çıksınlar dimi :D

girdim girmem mi

lütfen beni sev ne olur abbi beni sev :d:

gaffarson

gaffarson

Üye
aslında küçük çiş büyük çiş yoktur küçük tuvalet büyük tuvalet vardır :D ama büyük çiş olarak illa ki bir nitelendirme gerekirse iğrenç bir örnek ile ishal diyeceğim :ehe

alttaki üye, altındaki üyeye aslında ne sormak istiyorsun da çekinip sorunu değiştireceksin :ehe

Perfect!

Üye
altımda neişin var alttaki :ehe

haltie

haltie

Üye
aslında küçük çiş büyük çiş yoktur küçük tuvalet büyük tuvalet vardır :D ama büyük çiş olarak illa ki bir nitelendirme gerekirse iğrenç bir örnek ile ishal diyeceğim :ehe

alttaki üye, altındaki üyeye aslında ne sormak istiyorsun da çekinip sorunu değiştireceksin :ehe

altımda neişin var alttaki :ehe

çok işim var :D

Alttaki ortaokuldaki en büyük eğlenceniz neydi:naughty: puhahaha :d: :d: :d:

gaffarson

gaffarson

Üye
çok işim var :D

Alttaki ortaokuldaki en büyük eğlenceniz neydi:naughty: puhahaha :d: :d: :d:

dayanışma içinde grupsal oyunlara faaliyetlere katılmak :kop:

alttaki üye, yaptığın en büyük kötülük nedir bugüne kadar

haltie

haltie

Üye
bir gün bir piknikte arkadaşımı tahterevalliden fırlattım bacak arasıyla demirin üstüne oturdu:(

alttaki arkadaşının kafasına kalem batırdınmı :D

gaffarson

gaffarson

Üye
bir gün bir piknikte arkadaşımı tahterevalliden fırlattım bacak arasıyla demirin üstüne oturdu:(

alttaki arkadaşının kafasına kalem batırdınmı :D

hayır batırmadım psikopat değilim :ehe ama benim kafama kalemkutusu atan BİRİ mükemmel reflekslerimi hesaplayamadığından başımı eğdiğim anda arkamdaki arkadaşımın kafasına kalemkutusunu resmen monte etti :kop::kop:

alttaki arkadaşım söyleyemediğin bir Türkçe kelime var mıydı varsa en komiği hangisi :kop:

haltie

haltie

Üye
hayır batırmadım psikopat değilim :ehe ama benim kafama kalemkutusu atan BİRİ mükemmel reflekslerimi hesaplayamadığından başımı eğdiğim anda arkamdaki arkadaşımın kafasına kalemkutusunu resmen monte etti :kop::kop:

alttaki arkadaşım söyleyemediğin bir Türkçe kelime var mıydı varsa en komiği hangisi :kop:

sait FAİK kafasıyanık

ders fizik konu ivme :zuhaha: :zuhaha:

ford taunusu olan birinin fordu sevdiğini söyleyebilir miyiz :hmmm bence evet :zuhaha:

gaffarson

gaffarson

Üye
sait FAİK kafasıyanık

ders fizik konu ivme :zuhaha: :zuhaha:

ford taunusu olan birinin fordu sevdiğini söyleyebilir miyiz :hmmm bence evet :zuhaha:
:zuhaha:
söyleyebiliriz :D

dağların kurdu yolların fordu :naughty:

alttaki üye en büyük takıntın nedir ?

haltie

haltie

Üye
söyleyebiliriz :D

dağların kurdu yolların fordu :naughty:

alttaki üye en büyük takıntın nedir ?

kaloriferde yatan ayaklarını uzatmış . .. . . . . .................. :d: :d: :d: :zuhaha:

peki alttaki bana hiç bir arkadaşına haksız tokat attırdınmı ve nedeni nedir :d: :d:

gaffarson

gaffarson

Üye
kaloriferde yatan ayaklarını uzatmış . .. . . . . .................. :d: :d: :d: :zuhaha:

peki alttaki bana hiç bir arkadaşına haksız tokat attırdınmı ve nedeni nedir :d: :d:

haksız yere değildi bir kere :zuhaha: haklı yere attırmıştık biraz gaz vermiş doldurmuş ve dayanamayıp arkadaşımızı gıcık olduğumuz birinin üzerine saldırtmış olabiliriz :zuhaha:
alttaki üye Tason var mı :naughty: :ehe yoksa ne oldu biri mi kazandı hepsini :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Tasolarım bır zamanlar vardı hanı su uzerınde honey tunes tazmanya canavarları felan olan cınsten:) Uctular.
ALttakı hıc okulda altına kacırdın mı ?

haltie

haltie

Üye
Bu soruya cevap vermek istemiyorum

Alttaki peki sen sınıfta kustun mu?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yok da tükürdüğüm oldu:)
Alttaki sen hiç şarap yerine gazoz içtin mi:kop:

SAINT1

SAINT1

Üye
Yok çünkü hiç şarap içmedim.

Alttaki hiç kalabalık ortam içerisinde rezil olduğun oldumu ? olduysa ne oldu ?

sek00

sek00

Üye
yok kardeş olduysam da hatrlamıorum xD Alttaki hiç bir kıza tokat attın mı¿?

Perfect!

Üye
yok ben direk tekmeyle dalıyorum :ehe :d:
alttaki topun inşaata kaçtımı hiç :ehe

loss_pain

loss_pain

Üye
hayır:D
alttaki kaç tel değiştirdin

Mert

Mert

Üye
2
Alttaki camdan birilerine laf attın mı? :ehe

SAINT1

SAINT1

Üye
Yok laf atmak bana göre değil bişey diyceksem gider konuşurum.

Alttaki Şuan üstünde ne var :D