aslında küçük çiş büyük çiş yoktur küçük tuvalet büyük tuvalet vardırama büyük çiş olarak illa ki bir nitelendirme gerekirse iğrenç bir örnek ile ishal diyeceğim
alttaki üye, altındaki üyeye aslında ne sormak istiyorsun da çekinip sorunu değiştireceksin![]()
altımda neişin var alttaki![]()

puhahaha

çok işim var
Alttaki ortaokuldaki en büyük eğlenceniz neydipuhahaha
![]()
![]()
![]()
bir gün bir piknikte arkadaşımı tahterevalliden fırlattım bacak arasıyla demirin üstüne oturdu
alttaki arkadaşının kafasına kalem batırdınmı![]()
ama benim kafama kalemkutusu atan BİRİ mükemmel reflekslerimi hesaplayamadığından başımı eğdiğim anda arkamdaki arkadaşımın kafasına kalemkutusunu resmen monte etti 

hayır batırmadım psikopat değilimama benim kafama kalemkutusu atan BİRİ mükemmel reflekslerimi hesaplayamadığından başımı eğdiğim anda arkamdaki arkadaşımın kafasına kalemkutusunu resmen monte etti
alttaki arkadaşım söyleyemediğin bir Türkçe kelime var mıydı varsa en komiği hangisi![]()

bence evet 
sait FAİK kafasıyanık
ders fizik konu ivme![]()
ford taunusu olan birinin fordu sevdiğini söyleyebilir miyizbence evet
![]()

söyleyebiliriz
dağların kurdu yolların fordu
alttaki üye en büyük takıntın nedir ?

kaloriferde yatan ayaklarını uzatmış . .. . . . . ..................![]()
![]()
![]()
peki alttaki bana hiç bir arkadaşına haksız tokat attırdınmı ve nedeni nedir![]()
![]()

haklı yere attırmıştık biraz gaz vermiş doldurmuş ve dayanamayıp arkadaşımızı gıcık olduğumuz birinin üzerine saldırtmış olabiliriz 
yoksa ne oldu biri mi kazandı hepsini