Bence yiyene bağlıdır. isteyen araya fıstıkları sokmadan sade çikolata yemeyi bilir.Originally posted by busem@Apr 11 2005, 09:20 PM
tabiki ben :hoho:
alttaki, aşk bi çikolata gibidir araya hep fıstıklar girer, sözü sence ne kadar doğru
[post=28886]Quoted post[/post]
Elbetteki Tıklıyorum. İmzama Bak ... ;Originally posted by oylat@Apr 11 2005, 09:46 PM
üsteki : reklam linklerine tık'lıyor musun ?
alttaki : reklam linklerine tık'lıyor musun ?
nasıl soru ama ;
[post=28919]Quoted post[/post]
Ne olacak bu senede yas tutacak ...Originally posted by van_hoijdonk@Apr 11 2005, 09:51 PM
Tabiki tıklıyorum....
Alttaki ne olacak bu gs nin hali????
[post=28921]Quoted post[/post]
: MersindenOriginally posted by baha40n@Apr 11 2005, 11:35 PM
Sesinden ama zaten hep titreşimde kullanıyorum onun için gerekmiyor.Düşünsene bir başbakan veya bakanın basın toplantısında arandığında oyun havası çaldığını ya da kurtlar vadisi müziğinin duyulması nasıl olur?(bu sebepten titreşimde kullanıyorum
)
Alttaki nereden katılıyorsun foruma?Saygılar...
[post=29072]Quoted post[/post]
Sevdiğim insana beni sevmeyeceğini bile bile seni seviyorum dedim ve onu kaybettim. :'(Originally posted by busem@Apr 12 2005, 12:21 AM
nokia bölümü.orda güzel bilgiler var bişeler öğrenmeye çalışıyorum bende okuyarak
alttaki keşke yapmasaydım dediğin ne var hayatında?
[post=29131]Quoted post[/post]
Maxicep e üye olmak... :POriginally posted by busem@Apr 12 2005, 01:12 AM
sözleri bana uyduğu için.yaşadığım bi olaydan esinlenerek yazdım.bide g.özen hayranı olduğum için
alttakiiyikide şunu yapmışım dediğin ne var?
[post=29174]Quoted post[/post]
Kalbime gerçek bir eş ... 8)Originally posted by busem@Apr 12 2005, 01:28 AM
arabaya atlayıp tek başıma sessiz sakin bir yere giderim..
alttaki hayyata en çok istediğin şey nedir?
[post=29186]Quoted post[/post]
2: ); imzam nasıl olmuş??? Macera, duygusal komediOriginally posted by busem@Apr 12 2005, 01:42 AM
heheh çok güzel olmuş.bu kadını gördükçe aklıma hayalet filmi geliyor.7 keremi ne izledim ama yayınlasalar tekrar izlerim
alttaki ne tür filimlerden hoşlanırsın?
[post=29190]Quoted post[/post]
Sanada iyi geceler üstteki.Originally posted by busem@Apr 12 2005, 01:47 AM
hahaha tamam üsteki iyi geceler
alttaki bende yatacam sana sorunu sorup yatim bari.süper kahraman olsan hangisi olmak isterdin
[post=29195]Quoted post[/post]