taksımde alttakı sen gelecekmısın buluşmaya
Fatih[Sag0]HiphoP Üye bensiz buluşma geçiebilirsinizki tabiki gelcem allahın izniyle alttaki annem geldi gördünmü
jöly Üye tanıdığımı söyleyemem sadece nickinin seli84 olduğunu biliyorum... alttaki üsttekinin annesini tanıyor musun?
tanıdığımı söyleyemem sadece nickinin seli84 olduğunu biliyorum... alttaki üsttekinin annesini tanıyor musun?
xkadir61 Üye onun asıl annesi, benim asıl annemdir. ama zannedersem manevi annesinden bahsediyor.evet tanıyorum alttaki sen, seli84'ü tanıyormusun?
onun asıl annesi, benim asıl annemdir. ama zannedersem manevi annesinden bahsediyor.evet tanıyorum alttaki sen, seli84'ü tanıyormusun?
omayra Üye Tanımakla kasıt nickini bilmek ise evet biliyorum, ama tanımıyorum. Alttaki hayat güzel mi?
omayra Üye Çok iyi hissediyorum, kuşlar böcükler, aşk, mutluluk... Alttaki ailenle sevdiğin arasında kalsan hangisini tercih ederdin.. Zor soru heee?
Çok iyi hissediyorum, kuşlar böcükler, aşk, mutluluk... Alttaki ailenle sevdiğin arasında kalsan hangisini tercih ederdin.. Zor soru heee?
Solamente Üye anladım bıdığım hani sabah ya günün başlangıcı bugün ilk ne yapacaksın diyor . çalışıyorum işe geç kalmakla başladım alttaki sen ?
anladım bıdığım hani sabah ya günün başlangıcı bugün ilk ne yapacaksın diyor . çalışıyorum işe geç kalmakla başladım alttaki sen ?
xkadir61 Üye evet benimde sıkılıyor. çünki 24 saat'tir ağzıma çöp bile girmedi. dün iftarda bir tabak yemekle duruyorum alttaki orucu açtınmı?
evet benimde sıkılıyor. çünki 24 saat'tir ağzıma çöp bile girmedi. dün iftarda bir tabak yemekle duruyorum alttaki orucu açtınmı?