Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
inşallah yeneriz..:spr

alttaki yarın napıcaksın?
:)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
birkaç adam kesecem:spr

altdaki seni hiç sinirlendirdim mi
yazı veya davranış şeklimle ilgili düzeltebilirim aynı hatayı yapmim şimdi bir pm geldi valla doğru demiş :(

omayra

Üye
Yok beni sinirlendirmedin.. :)

Alttaki, psiko seni hiç sinirlendirdi mi?

jöly

Üye
hayır psikoyla bugüne kadar hiç sorun yaşamadım..sevdiğim üyelerden biridir o....:spr

alttaki seni sinirlendirdi mi psiko?
:bilmm

DefectoR

Konu Sahibi
e biraz ama olcak o kadar da ;)

Alttaki ben seni sinirlendirdim mi?

thebora

Üye
hayır sinirlenmedim:spr
alttaki,sinirli bir insanmısın?:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
zaman zaman.....oda herkeste olur.....

alttaki;gerçekten dostum dediğin kaç kişi var....??? (isimde ver bi zahmet :) )

DefectoR

Konu Sahibi
Şimdi bi adam varmış zengin birisi oğlu bir gün gelmiş babasına babası benim bir sürü dostum var nereye gitsem hep çevremdeler demiş. Babası şaşırmış, oğlum benim bir dostum var demiş, oğlu baba nasıl olur ya o kadar zenginiz bir dostun var, evet bir dostum var oğlum. Bak şimdi demiş. Bir koyun öldürmüş çuvala koymuş git bunu köyün kahvesine o dostlarına de ki ben adam öldürdüm bunu yok edelim. tamam baba demiş, oğlan gitmiş elinde kanlı çuval köy kahvesine dostlarım demiş ben adam öldürdüm bana bi yardım edin de şunu ortadan kaldıralım. Dostu olarak gördüğü herkes bi anda çevresinden yok olmuş, eve gelmiş morali bozuk bi şekilde, baba demiş benim dostum yokmuş hepsi kaçtı, babası demiş ki bak şimdi oğlum falanca kişiye git çok zengin biridir ona de ki babam bi adam öldürdü, oğlan gitmiş olayı anlatmış, adam ooo senin baban benim çok yakın dostum ne kadar adam lazımsa ona feda ederim demiş, oğlan şaşırmış akşam babasına gitmiş baba ne kadar adamım varsa feda ederim demiş. oğlum o benim küçük dostum, bak şimdi bi de yarım dostuma git falanca kişiye aynı şeyleri söyle, oğlan gitmiş durumu adama anlatmış adam ne kadar malım mülküm var ise feda ederim demiş, oğlan yine şaşırmış, babası oğlum o benim yarım dostumdu şimdide şu kişiye git oğlan gitmiş bir kasap, durumu diğerleri gibi şaşalı değil aksine fakir, oğlan adama demişki amca hal mesele böyle adam öldürdük babam bunu ortadan kaldırmanı istedi demesine kalmadan adam almış çuvalı dereye gömmüş, oğlan gitmiş babasına demiş olayı babası demişki oğlum git şimdide o adama kavga yap onla, oğlan şaşırmış tamam baba demiş, adama gitmiş et istemiş adamın verdiği etleri beğenmeme numarası yaparak oğlan kavga çıkarmış adama bi tokat atmış, adam yüzünü ovaladıktan sonra oğlana, oğlum sen git babana selam söyle ne yaparsan yap ama üstünden su geçti demem demiş...

işte böyle benim yarım dostum var gerçek bir dostumuz yok anlayacağınız...

alttaki dostluk nedir?

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
geceden başlayıp sabahın körlerine kadar arada uyukluyarak :) sıkılmadan play station oynadığın,güldüğün,eğlendiğin kişi dostun'dur
rahatça şaka yapabiliyosan kızdırabiliyosan oda sana aynısını yapıp kızsan bile hemen barışabiliyosan o'da dostundur
bunun gibi haraketlerde bulunanlar dostundur :)

alttaki;sence nedir dostluk?

thebora

Üye
ben tanımını yapamıyorum.beraber ağlamak,beraber gülmek,herşeyi paylaşmak,büyük bir keyifle herzaman birlikte vakit geçirmek...herşeye ortak olmak,mutluluklara,üzüntülere....
alttaki sen ne düşünüyorsun bu konuda??

padme

padme

Üye
her zaman ,her ne sart altinda olursa olsun arayabilecegini dusundugun kisi.
alttaki,ayni soruya devam.

jöly

Üye
sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanında olan,birlikte sevinç ve üzüntüyü paylaşabildiğin,sen söylemeden bir bakışınla demek istediğini anlayabilen.........vs. kişidir..benim böyle 1 dostum var ve ben çok şanslıyım..:spr

alttaki aynı soru devam?!!...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
söylenenleri toplamıdır dostluk diyerekten bu konuyu kapıyom :)

alttaki; kaç sevgili değiştirdin bakim çapkın :D

padme

padme

Üye
sevgili degistiriyorsan aradigini bulamamissindir :lol
soz sevgiden acilmisken hic iki kisi arasinda kaldin mi?

DefectoR

Konu Sahibi
Hayır, Tek Bir Kişiyi Sevdim Ve Seviyorum da...

Alttaki sevdiğini sana ırkından dolayı vermezlerse naparsın?

thebora

Üye
sanırım senin gibi çok üzülürdüm:(Elden ne gelirki...
alttaki defector e fikir verelim,yardımcı ve destek olalım

gknky

gknky

Üye
olalım :D

alttaki millet nerdde nerde eski maxicep

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
nerde be kanka!!! ;) eski muhabbetleri hala çok arar oldum!!! ;)

Bu arada gknky nin gülmesi sana değil defactor yanlış anlama onun senden daha fazla sorunu var ondan :ehe: ;)

Alttaki bu gününü nasıl öldürdün bakalım ?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
.............

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
walla ben günü değil
gün beni oldurdu (heyyyt yavrum ne cümle kurdum be) :D

alttaki; kaç çocugun olsun istersin?