Tavsiye Here Explore (güncellendi Ve Görsel Eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Here Explore (güncellendi Ve Görsel Eklendi)

here nin yeni servisi.hani şu ara tuşuna bing atayınca yakında ki yerleri falan gösteriyor ya onun here hali, indirmek için dil bölge yi Abd yapmak gerek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Esendağlı ve 4MaGuS

alical33

alical33

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
turbocore35

turbocore35

Üye
yükle seçeneği yok

dakamon

dakamon

Üye
Bence aceleye gerek yok İngilizce daha çok avrupaya özel olabilir uygulama. Bence bize verilene kadar indirmek sadece merakınızı giderir :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Bence aceleye gerek yok İngilizce daha çok avrupaya özel olabilir uygulama. Bence bize verilene kadar indirmek sadece merakınızı giderir :)
aceleden değil de bing de işe yaramayan bir özelliği kullanmak istememden ve faydalı olabileceğini düşündüğümden paylaştım hocam.bize geleceğine dair de bilgi yok elimde.isteyen kullanır istemeyen kullanmaz teşekkürede gerek yok,çorbada tuzum olsun istiyorum.saygılar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben kurdum değişik bir şey konum açıkken çevredeki yerleri buluyor ve birini seçtiginizde otobüs,araç,yürüyerek,point me diye seçenek var bildiginiz harita uygulamalrı tek çatı altında yakın yerleri bulma üzerine ayarlanmış gibi fean degil ancak günlük hayatta ne kadar kullanılır orası tatışılır bu arada haber için :tşk:

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum değişik bir şey konum açıkken çevredeki yerleri buluyor ve birini seçtiginizde otobüs,araç,yürüyerek,point me diye seçenek var bildiginiz harita uygulamalrı tek çatı altında yakın yerleri bulma üzerine ayarlanmış gibi fean degil ancak günlük hayatta ne kadar kullanılır orası tatışılır bu arada haber için :tşk:
rica ederim. evet günlük hayatta ne kadar işe yarar bilinmez ama benim işime oldukça yarıyor bu yüzden de benim gibi etrafında ne olduğunu bilmek isteyen gezmeyi seven kişilerin işine yarar.bilmediğimiz bi yerde çok işe yarar yemek konaklama petrol vs böylece bilinmedik yer kalmaz her yer tanıdık olur :thumbup:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
rica ederim. evet günlük hayatta ne kadar işe yarar bilinmez ama benim işime oldukça yarıyor bu yüzden de benim gibi etrafında ne olduğunu bilmek isteyen gezmeyi seven kişilerin işine yarar.bilmediğimiz bi yerde çok işe yarar yemek konaklama petrol vs böylece bilinmedik yer kalmaz her yer tanıdık olur :thumbup:
zaten buna benzer here maps için live.. diye bir seçenek vardı bu biraz daha mı iyi bilinmez ancak galiba zaten aynı şeyi kullanıyorlar gibi bu sadece program yaparak görselliği düzeltilmiş bunu kullanan kişi city lens gerek kalmıyor hiç biraz saçma oluyor aslında city üzerine çalışsalar daha iyi olmaz mı netsiz baglana bilse mesela önceden oldugu gibi kişiye göre seçenek koysalar çok mu zor wifi li veya netsiz diye

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
zaten buna benzer here maps için live.. diye bir seçenek vardı bu biraz daha mı iyi bilinmez ancak galiba zaten aynı şeyi kullanıyorlar gibi bu sadece program yaparak görselliği düzeltilmiş bunu kullanan kişi city lens gerek kalmıyor hiç biraz saçma oluyor aslında city üzerine çalışsalar daha iyi olmaz mı netsiz baglana bilse mesela önceden oldugu gibi kişiye göre seçenek koysalar çok mu zor wifi li veya netsiz diye

ben bunu netsiz kullandım kurduktan sonra denedim ve öyle açtım konusunu. neyse işte uygulama bu isteyen beğenen ihtiyaç duyan olursa faydalansın istedim.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben bunu netsiz kullandım kurduktan sonra denedim ve öyle açtım konusunu. neyse işte uygulama bu isteyen beğenen ihtiyaç duyan olursa faydalansın istedim.
bu arada normalde yemek ve magazaları direk elle aratmaktansa onları sıralaması bir nebze güzel olmuş normalde bunun here maps içinde kısmını çok kullanıyordum mesela "dönerci" veya "turkcell" yazdıgımda dirke yakındaki yerleri gösteriyor aslında çok kullanışlı neyse fazla uzatmıyayım

5800

Üye
Bilengöz den farkı ne? :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
maalesef lumia 620 desteklemiyor :off:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Murat Alper