HERE Drive+ Yenilendi ve Beta Aşamasından Çıktı

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
HERE Drive+ Yenilendi ve Beta Aşamasından Çıktı
Kısa süre ünce mağazadan kaldırlan HERE Drive+ Beta uyg. final sürümüne kavuşarak Here Drive+ ismini aldı (bazı cihazlarda Here Drive olabilir).Bu etkileşimli ve güçlü navigasyon uyg. bize Nokia'nın hediyesi.Gerçekten kamerada olduğu kadar bu işte de Nokia başarılı...

Yenilikler

- Günlük Yollarım ile 26 ülkede* günlük rotalarınızda kişiselleştirilmiş günlük yol yardımı
- Trafik görünümü, bulunduğunuz yerin trafik koşulları hakkında size güncel bilgiler sunar
- Yeni 'North Up' perspektifine sahip etkileşimli pusula, haritada yön bulmayı daha da kolaylaştırır
- Favorilere ve Rota Ayarlarına daha kolay erişim
-Yenilenmiş pratik arayüz

Bu arada ülkemizde pek işe yaramasa da toplu ulşaım ile navigasoyon sistemi HERE Transit ' de güncellendi..

Yıllardır bu işte olan ve kendi harita verilerini kullanan Nokia Maps'in (Yeni adıyla HERE Maps) diğer uygulamalarının güncel olduğundan emin olun..

Tepkiler: n000k, flutewoddy, nanotex ve 2 diğerleri

serinaga

Üye
, İŞTE BU HARİKA OLMUŞ ...

KenanK

Üye
saygı duydum nokia ya Here Drive ile gerçekten perfect

PureFood

Üye
Teşekkürler bilgi için, hemen güncelliyorum

ama ben güncelleyemiyorum bir türlü

Beyler banada oldu sürekli ilgilenmeniz lazım ama benim inatımı bilmez guncelledim 3unude

papakudioflu

Emekli Yönetici
magazadaki servis hatası nedeniyle yuklemelerde sorunlar oluşabiliyor.

tesekkurler hemen guncelledim arayuz hos olmus

Konu için teşekkürler kardeşim, eline sağlık

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada navigasyon sesinde bayanın ses tonunda hafif incelme mi ne var.Aynı bayan ama sws düzeltmesi uygulamışlar daha iyi olmuş

muhtemelen here' yi duyan güncellemeye çöktü o yüzden sunucular corttt...