HERE Drive+ uygulamasının Beta sürümü nihayet sona eriyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
HERE Drive+ uygulamasının Beta sürümü nihayet sona eriyor!

'nun haberine göre Nokia HERE Drive'ın uzun soluklu Beta süreci yakında sona erecek.

Söz konusu haberin kaynağı ise Nokia'nın Pazarlama ve İletişim Müdürü Pino Bonetti'nin twitter adresinden verdiği mesaj. Bonetti ayrıca söz konusu mesajında HERE Drive'ın final sürümünün trafik bilgilerini de içereceğini belirtiyor.

Bildiğiniz gibi trafik bilgileri HERE Maps'te mevcut olmasına karşın HERE Drive'da yer almıyordu. Bu yüzden en hızlı rotayı belirlemek için rota hesaplamalarında trafik göz önüne alınamıyordu.

Ayrıca Nokia daha önce HERE Drive uygulamasının trafik bilgilerine dayanarak sürücülere günlük rotalarında yardımcı olup yolu ve süreyi optimize edecek My Commute (Benim Güzergâhım) özelliği ile birlikte geleceğini duyurmuştu. Umarız uygulamanın final sürümüyle birlikte bu özellik de gelir.

[video=youtube;rkAjW829f9s]http://www.youtube.com/watch?v=rkAjW829f9s&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, musicianfaruk ve Sensation

alical33

alical33

Üye
konu için teşekkürler artık zamanı gelmişti :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hic iyi kokular gelmiyor burnuma:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pamuk eller cebe :ehe

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Güzel bir haber. Here Drive+ yı görene dek iphone da kullandığım igo'ya güzel derdim. Beta sürümü olmasına rağmen (ufak tefek eksiklikleri elbet var) benden tam not almayı başardı bu uygulama. Beta sürümü böyle olan bir uygulamanın final sürümünün nasıl olacağını merak ediyorum. Haber için teşekkürler.

bycoo32

bycoo32

Üye
teşekkürler

saynesim

saynesim

Üye
Haber güzel teşekkür ederim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eksikleri giderilmiş olsun Örn: yürüme başlatınca araba yolunu dolandırıyordu