HER YÖNE REZALET! 3000 dk, 75 kişi sınırlı HEMDE 77 LİRA!

Sponsorlu Bağlantılar

denemek!

Üye
aylık 10000 dakika ama 75 ayrı numaraya kadar..
75 numaranın üzerine cıkıldıgında ise 3000 dakikaya düşer süreniz..;)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca fiyatı 66.65 liradır..

solgun50

solgun50

Üye
ya ne alakası var 10000 dakika bitti nasıl okuyorsunuz kuralları artık 3000 dk tarifeninde zaten suyu çıktı...

denemek!

Üye
avea kurumsalda calısıyorum ve suan dediğim gibi satısını yapıyoruz..
üst tarafta yazdıgım geçerlidir.

hay-ad23

Üye
evet sizin dediğiniz doğrudur... 3000 dk üzerine çıkmayınca 10.000 dk konuşulabiliyor...

ama yine de gerçekten rezalet...

bir işi adam gibi devam ettirebilseler şaşardık zaten...

turkcell ajanı bunlar; iki tarafa da çalışıyorlar...

XaRFaX

XaRFaX

Üye
valla bende de vardı avea sınırsız kapattırmak için başvurduğumda şak diye kapattılar.bir problem olmadı yani.turkcelle geçtik rahatladık valla...:)))

spyfurky

spyfurky

Üye
rezalet babamın hattını geçirecektim ,bende faydalanırım diye.kişi arama sınırı neymiş ya reklamlarda cıyak cıyak aveaya aveaya yok en çok konuşturan oparetör diorlar.ama reklamlarında sınırlamalarını söylemiyorlar.Sınırsız tarifelerin en iyisi vodofone de bence.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
kim ne derse desin bence iyi oldu çünkü bizim millete bolluk yaramıyor sınırlandırma gelmesi çok iyi oldu
milletimiz malum b..unu çıkardılar
şu an gayet iyi vede hala bi alternatifi yok :D

sred

sred

Üye
3000 dakika 50 saat ediyor. ayda 50 saatini elinde telefonla geçiren arkadaşlara "yuhhh!" diyorum. 3000 dakika bana yetmez diyenlere ise hiçbirşey demiyorum...

3000 dakika, 75 kişi iyi de 77 lira bu tarife için biraz pahalı. Bir de Avea'nın sonradan tarifede değişiklik yapması hiç etik değil.

Belki suç biraz da kullananlardadır. "Aran-kazan" davasına günde 10 saat telefonu açık bırakmasaydılar, cep telefonlarını şirket santraline çevirmeselerdi, belki bu sonuçlar ortaya çıkmazdı.

kofstarr

Üye
3000 dakka heryöne konuşupta 77 lira ödiyebilen varmı diğer operatörlerden
örneğin turkcell heryöne 2500 dakika 293 tl

solgun50

solgun50

Üye
valla son yprumar haklı hala rakipsiz bu tarife...

kdrbrk

Üye
bu tarifeye rezalet diyenlere dicek bi laf bulamıyorum.avea kimsede olmayanı yaptı bizlere sundu bizede doya doya konuşmak kalır.ben eski aboneyim 67 lira ödüyorum aylıkta 50 kişiyi geçmez aradııklarım ee böyle olunca 6000 dakikaya kadar konuşuyorum varsa daha iisi söylesin avedan iisi YOK ARKADAŞLAR YOK.ayda 250 kontüre 50 lira veripte sıkıntı çekiceğime 67 lira veririm doya doya konuşurum ;)

murat23351

Üye
aveanın rezilliklerini duyunca midem bulanıyorr resmen arkadaşlar... vodafondan aveayanın kamu 1500 dknın 1250 avea içi 250si diğer yönleriydi bu kamu tarifeye geçmiştim. aveanın online işlemler kısmındanda dk olarak sadece heryöne olanlar yazıyor dakika sorgulattığımda ise sadece diğer yönlerin bilgisi geliyor... sürem bittiğinde bir mesaj bile göndermeyen AVEA yüzünden o ay faturam 30 tl lik faturam 420 dk lık aşımdan dolayı 151 tl geldi.. tlf açtım konuştum mesajveya uyarı namına neden göndermediniz dediğimde ise adamların biz mesaj göndermiyoruz siz tlfnun zaman sayacından takip edebilirsiniz ve avea içi olan 1250 dknında sorgulamayla hiç bir zaman öğrenilemiyeceğini dedi. mesaj göndermeyip çağ dışı fikirler veriyorlarr.. aradan 3 gün geçti yine aynı tarifenin sitesinde kamu hatlarında 1600 avea içi 400dk 39 tl ama diğer gsm den geçenlere ise 29 tl diyordu tlf açtım; vodafondan aveya geçiş yapmışım bu yüzden 1600 dk avea 400 dk diğer yönlere geçecem dedim bana geçerseniz faturanız 39 tl olur dediler bende ozaman diğer hattımı aveaya geçirip bu hattımı iptal ederim dediğimdede ise siz bilirsiniz dediler... bu kadar vurdum duymaz kendi müşteri hizmetleri var müşteri memnuniyeti sıfır olan başka bir gsm görmedimm tr deki gsmleri sıraya konsa ben avea yı ilk 3 e bile sokmam vallaa.... benden avea her konuda 0 ları alıyor.... mecburiyetten aveadayım şimdilik....

bu tarifeye rezalet diyenlere dicek bi laf bulamıyorum.avea kimsede olmayanı yaptı bizlere sundu bizede doya doya konuşmak kalır.ben eski aboneyim 67 lira ödüyorum aylıkta 50 kişiyi geçmez aradııklarım ee böyle olunca 6000 dakikaya kadar konuşuyorum varsa daha iisi söylesin avedan iisi YOK ARKADAŞLAR YOK.ayda 250 kontüre 50 lira veripte sıkıntı çekiceğime 67 lira veririm doya doya konuşurum ;)
arkadaşım ben 67 tl vermeyi göze almışsam şayet kusra bakma bunu aveaya yedirmem diğer gsm lerine 60 küsürlük tarifelerine göz at derim evimin salonunda bile çekmeyen gsm yi ne yapamm diyorum yaa mecburiyetten şimdilik aveadayım... aklıma tüküreyim 1500 dk turkcell i kaçırdım :((((

rap_turk_2008

rap_turk_2008

Üye
ya adamı böyle gıcık ederler kardess haklısın sen yaa :D

kofstarr

Üye
senn 1500 dakkanın karşılığı değilki bu tarife bide böle bireyseldede kurumsaldada olan bi tarifeyi kamu tarifesiyle kıyaslıosun geç diğer operatorlerede gör faturan nerelere gelio

arkadaşım ben 67 tl vermeyi göze almışsam şayet kusra bakma bunu aveaya yedirmem diğer gsm lerine 60 küsürlük tarifelerine göz at derim evimin salonunda bile çekmeyen gsm yi ne yapamm diyorum yaa mecburiyetten şimdilik aveadayım... aklıma tüküreyim 1500 dk turkcell i kaçırdım :(((([/QUOTE]

kdrbrk

Üye
şimdilik bazı yerlerde daha az çeken avea,yakında tüm türkiyedeki baz istanyonları birleşince bütün operatörler aynı çekim gücüne sahip olucak bunun için avea diğer operatörlere teklif sunmuştur.kabul edilebilecek ve mantıklı bir tekliftir kanımca.o beğenmediğiniz avea hiç bir öperatörde olmayan bir tarife yapmıştır bizede doya doya konuşmak kalır.67 lira çok diyenler isterseniz geçin bi başka öperatöre aveada konuştuğunuz kadar bi konuşun bakalım ne kadar fatura gelecek.

murat23351

Üye
yawww bırak aveayııı müşteri ilişkileri akıl olarak mesaj göndermiyerek fazla konuşup müşteriye kol gibi fatura girmeyi göze almış ki telefonunuzun zaman sayacını sıfırlayarak takip edebilirsiniz diyecek kadar vurdum duymaz... hangi çağda yaşadığını bilmeyen bir gsm.... diğer baz istasyonları birleşince tabiki bu aveanın işine yarayacak bedavadan hiç bir yatırımı olmadan öteki gsm lerin üzerinden her yerde çekecek... 67 tl halen çok buluyorum 3000 dk 75 kişi ile sınırlı olarak 67 tl çok diyorum... şebeke ve sabit hatlar sınırsız, diğer gsmlerde 1000 dk olarak 75 tl vermek bana daha mantıklı geliyor her konuda... diyorum yaa 67 tl vermeyi göze almışsam şayet bunu 3000 dk 75 kişi ile sınırlı olan 67 tl vermemmmmm.... 76. kişide avea bindireceğini bindirir müşteriyee zaten hep bu açıkları bubi tuzaklarını koyuyorr....

kdrbrk

Üye
hep bu yanlış anlamalar bu tarifeyi zaten böyle rezalet dediğiniz bi duruma getirdi.3000 dakika diye bişey yok süre sınırı yok.şayet 75 kişiyi geçmezseniz,ki 75 kişiyi geçicek olanlar için bu hat uygun olmadığını avea zaten söylüyor sitesinde açıklamalarda mevcut.ailenle sevgilinle eşinle dostunla sınırsız konuşmak istiyosan 67 lira çok uygun 250 kontüre 50 lira verip 5000 sms yapıp ses duyumaktansa parmaklarım kopsun diyosanız 5000 sms hakkı sizin için.ben avea da çalışan biri değilim her yöne özgürlük tarifesi kullanıcısıyım ilk çıktığından beri kullanıyorum.şu ana kadar hiçbir sorunumda olmadı.iyiki turkcelden aveaya geçmişim diyorum.türkceldeki faturaları ödemek için 2 işte çalışmak lazım.

osnakli

osnakli

Üye
şimdilik bazı yerlerde daha az çeken avea,yakında tüm türkiyedeki baz istanyonları birleşince bütün operatörler aynı çekim gücüne sahip olucak bunun için avea diğer operatörlere teklif sunmuştur.kabul edilebilecek ve mantıklı bir tekliftir kanımca.o beğenmediğiniz avea hiç bir öperatörde olmayan bir tarife yapmıştır bizede doya doya konuşmak kalır.67 lira çok diyenler isterseniz geçin bi başka öperatöre aveada konuştuğunuz kadar bi konuşun bakalım ne kadar fatura gelecek.
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
inadına turkcell:)ben bu ülkede turkcell'den başka kuş tanımam...hiç kimse bu adamlarla atamaz.bir kere bu adamlarla atabilmeniz için abone sayınız turkcell'inkinin yarısı kadar olmalı...
türkiyede turkcell bi yana diğerleri bi yana...
onun için inadına TURKCELL:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

kofstarr

Üye
hem tarifeyi öğrenmiyolar hemde nelerle kıyaslıolar 75 kişiyi aşmassan heryöne 10.000 dakikan var daha basit anlatim ayın sonuna kadar 74 kişiyle konuştun 67 den fazla gelemez dielim ki ayın sonuna kadar 34124312 kişiyle konuştun ama 3000 dakikayı aşmadın yine 67 den fazla gelemez
yani 75 numara kısıtlamasına sığınmayın boşyere heryöne 3000 dakikan var bu sana yetmezmi vodafonede bunu karşılayan tek tarşfe var oda senn dediğin deil 5 kurumsal vodafone hat alana 1 tane opsiyonlu 10.000 dakika heryöne 75ytl yapıolar herkez araştırsın sora ahkam kessin bi zahmet

Üst Alt