arkadaşım ben 67 tl vermeyi göze almışsam şayet kusra bakma bunu aveaya yedirmem diğer gsm lerine 60 küsürlük tarifelerine göz at derim evimin salonunda bile çekmeyen gsm yi ne yapamm diyorum yaa mecburiyetten şimdilik aveadayım... aklıma tüküreyim 1500 dk turkcell i kaçırdımbu tarifeye rezalet diyenlere dicek bi laf bulamıyorum.avea kimsede olmayanı yaptı bizlere sundu bizede doya doya konuşmak kalır.ben eski aboneyim 67 lira ödüyorum aylıkta 50 kişiyi geçmez aradııklarım ee böyle olunca 6000 dakikaya kadar konuşuyorum varsa daha iisi söylesin avedan iisi YOK ARKADAŞLAR YOK.ayda 250 kontüre 50 lira veripte sıkıntı çekiceğime 67 lira veririm doya doya konuşurum![]()
(((
((([/QUOTE]şimdilik bazı yerlerde daha az çeken avea,yakında tüm türkiyedeki baz istanyonları birleşince bütün operatörler aynı çekim gücüne sahip olucak bunun için avea diğer operatörlere teklif sunmuştur.kabul edilebilecek ve mantıklı bir tekliftir kanımca.o beğenmediğiniz avea hiç bir öperatörde olmayan bir tarife yapmıştır bizede doya doya konuşmak kalır.67 lira çok diyenler isterseniz geçin bi başka öperatöre aveada konuştuğunuz kadar bi konuşun bakalım ne kadar fatura gelecek.

ben bu ülkede turkcell'den başka kuş tanımam...hiç kimse bu adamlarla atamaz.bir kere bu adamlarla atabilmeniz için abone sayınız turkcell'inkinin yarısı kadar olmalı...