HER YÖNE REZALET! 3000 dk, 75 kişi sınırlı HEMDE 77 LİRA!

Sponsorlu Bağlantılar

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
HER YÖNE REZALET! 3000 dk, 75 kişi sınırlı HEMDE 77 LİRA!
Avea HER YÖNE ÖZGÜRLÜK TARİFESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTI..

Artık tüm aboneler

HER YÖNE 3000 DK YA KDAR
AYRICA 75 FARKLI NUMARAYA KADAR

AYDA 77 LİRA ÖDEYEREK KULLANIMA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ..

--------------- Ekleme ---------------

tüm yeni aboneler olacaktı tüm aboneler olmuş..

eski aboneler 67 liradan 3000 dk sınırlı ve 75 farklı uygulaması ile devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: hasan295

minerva9

Üye
üstelik taife ücretini de mi yükseltmiş daha bir ay olmamıştı geçeli ya Kapatmak isteyincede kapatmıyorlar. Kontörlü ye geçin 6 tl faturanıza eklensin kontür yüklemeyin kendiliğinden kapanır diyorlar para tuzağı resmen Anneminde dün açıldı hattı bugün tarife değiştirdiler 3g nin parasını çıkartmaya çalışıyorlar anlaşılan

maxibrk

maxibrk

Üye
Yaşasın aveasız hayat :ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
Bence bu daha iyi çünkü heryöne sınırsız tam bir rezaletti. Benim sınırsızdan çok başım ağrıdı. Hiç olmazsa artık bu tarifeyi kullanan olmaz. Ama Avea'nın diğer tarifeleri gayet güzel. Mesela heryöne 90 dakika 12 lira! Bu tarife çok iyi

minerva9

Üye
90 dk az değil mi Messaj geldiğinden beri düşünüyorum ne yapsam hangi tarifeye geçsem diye 75 kişi sınırı olmasa bu tarifede kalayım diycem ama 75 kişi çok az

darülmendep

darülmendep

Üye
300 dakikalık tarifelerini dene. Ya da diğerlerinden birisini

minerva9

Üye
en sık konuştuklarımın kamu hattı var benimde vardı eskiden sınırsıza kandım annemin kullandığı vodafon hattını sınırsıza taşıdım. Kendi hattımıda kapanmaya bırakmak üzere kontörlüye çevirdim. Sınırsız kamuya dönmeye karar verdim. Bu hattıda vodafon kontörlü cep1 yaparım. Her yöne 3 dk 1 kontörmüş. En iyisi bu gibi geldi

ncinar

Üye
türkselden taşıdım hattımı sınırsız diye türkselinde var sınırsız 600 diye, keşke taşımasaydım, şimdi dön gerisin geriye türksele

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
çok kötü bi tarife.
şahsen turkcellin kamu tarifesini tercih ederim.

solgun50

solgun50

Üye
buda gösteriyor ki kontrolsüz rekabet rekabet değildir?
işin kaymağı yine trcle kaldı adamlar kamu 35-45 ile ortalığı kasıp kavurdu en ilginci bu kamu heryöne muhabbetine vodafone neden girmez ki? tutturmuş cep öğrenci limittsiz vs...

maxibrk

maxibrk

Üye
buda gösteriyor ki kontrolsüz rekabet rekabet değildir?
işin kaymağı yine trcle kaldı adamlar kamu 35-45 ile ortalığı kasıp kavurdu en ilginci bu kamu heryöne muhabbetine vodafone neden girmez ki? tutturmuş cep öğrenci limittsiz vs...
Vodafone'a dokunmayın(Doktor kendi haline bırakın dedi) :ehe O kendi halinde gidiyor... Rahatı kaçmasın şimdi onları da yapmaz :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Öğretmen hattından kurtulana kadar ne çektim yaa..Turkcelli sevmiyom yoksa çoktan ona geçerdim ama artık kontörlü kullanıyom bir daha faturalı hat mı kesinlikle..

rebelpirate

rebelpirate

Üye
bence vodafone un heryöne limitsizi Türkcell in heryöne 1500 dakikasından daha güzel bir tarife.

Vodafone : vodafone+sabit hatlar limitsiz + diğer GSM ler 750 dakika = 50 TL
Türkcell : turkcell+sabit hatlar+diğer GSM ler 1500 dakika = 1500 dakika

Vodafonun adil kullanım olarak net bir sınır yok ama 5000 dakika sınırı olduğunu varsayarsak vodafone toplamda 5750 dakika yapıyor.

yani

Vodafone 5750 dakika heryöne = 50 TL
Türkcell 1500 dakika heryöne = 45 TL

olarakta düşünebiliriz.

solgun50

solgun50

Üye
bence vodafone un heryöne limitsizi Türkcell in heryöne 1500 dakikasından daha güzel bir tarife.

Vodafone : vodafone+sabit hatlar limitsiz + diğer GSM ler 750 dakika = 50 TL
Türkcell : turkcell+sabit hatlar+diğer GSM ler 1500 dakika = 1500 dakika

Vodafonun adil kullanım olarak net bir sınır yok ama 5000 dakika sınırı olduğunu varsayarsak vodafone toplamda 5750 dakika yapıyor.

yani

Vodafone 5750 dakika heryöne = 50 TL

olarakta düşünebiliriz.

iide rehbere bakıyom vodafone numarası yok kadar az o yüzden özellikle 35 e 1200 trclll çok cazipti...

iide rehbere bakıyom vodafone numarası yok kadar az o yüzden özellikle 35 e 1200 trclll çok cazipti...

rebelpirate

rebelpirate

Üye

tabi işin o tarafınıda düşünmek lazım. ailemle birlikte kullandığım 4 adet avea kamu hattım vardı. vodafone ceplimitsiz heryöne tarifesine geçtim tüm avealarıda vodafone hatta taşıdı.benim için önemli olan ailemle sınırsız görüşmem. 750 dakika ise arkadaşlarımla görüşmem için yeter de artar bile.

ilo53

ilo53

Üye
10.000dk degılmıydı bana yetmez.avea sacmaladı yıne

lifeank

Üye
insanları n güzel kandırıyorlar ? s.. sizlik yaptıkları dun 20 kere aradım m.hizmetlerini bugun aramya devam ediyorum 20 dk zaten anca acıyolar agzıma gelenide soyluyorummm.. avea mı bir daha tövbe....... arkadaslar sizda arayım m.hizmetlerini

arslansem

arslansem

Üye
75 kişi nedir yahu?Sınırsız demeyin bari şuna :ehe

Üst Alt