bu osmanli tugrasi temasi lazim sadece siyah baska birsey önemli degil siyah üzerine tugra ve menüde siyah olsun iconlar önemli degil orjinalde olur yardimci olursan tesekkürler.
Telefon 8600 Luna s40
kardeş bende sendne bi tema isticem ama resmi sana göndermem lazım msn adresimi eklersen sevinirim wehwet_007@hotmail.com istedigim temayı yaparsan cok sevinirim kardeş bekliyorum inş eklersin şimdiden tşk ederimm
baksana bnm 5230 varda bi tema istiyorum ana sayfa da MMerty Boy yazsın böle alengirli bişi olsun animasyon gibi gerisini desalla sana zahmet Allah razı olsun
güzel insan aynı bu gördüğün resimdeki temayi nokia orjinal rede göre yapabilirmisin yani arka plan orjinal nokia 5800 red olsun yazıları ve butonlarıda aynı orjinal nokia 5800 red gibi olsun ve yazıları kaydırakları ve işaretli olan butonlarıda kırmızı yapabilirmisin aynı orjinal red ile tek farkı iconları resimleri ve menusel sıralaması windows 7 temasındaki gibi olursa emin ol cok mutlu olurum ve beni cok sevindirirsin şimdiden teşlk ALLAH razı olsun