>Her Türlü Tema İsteği Burada Olur(Tema İstekleri Konu Başında Alıntı Olarak Verilir.)>

halil96

Üye
    Konu Sahibi

İNDİR

Ekli dosyalar

arsenal temasını nokia içn yapablrms tşkr şimdiden kardeş

MyaTa...

Üye
kardeşim sgh f480e arabalarla ilqili bi istiyorumm yardmcı olrsan sewnirm şimdiden teşekkrler...

mumi_abi

Üye
halil snde 6500 slide için media skin teması varmı ?

sa kardeşim etiKet nickine ozeL bi tema yaparmısn. simdiden teskkrler..

--------------- Ekleme ---------------

temayı teLe indiriorm ama yklenmesı desteklenmıor dıo. not: bursaspr teması tel model. n73

Akhates

Üye
Dostum senden bi ricam var Samsung Gt-B7320 icin tema yapabilirmisin?

Gs teması lazım varsa yardımcı olun bi zahmet

benim tel cect e 72 güzel bi tema nerden bulabilirim.şimdiden teşekkürler

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Hepinize Yetişemiyorum, Ama Elimden Geldiği Kadarını Yapacağım

yaw birader cect e 72 ye şöyle güzel bir tema hazırlayabilirmisin.şimdiden teşekkürler

ben 5300 da ki bir temayı 6730 classic için bulmaya calisiyorum..deli olacagim.. aradığım tema basit, zemin beyaz olacak lıght denilenlerden böylece yazılar siyah ve okunakli olacak mevzu bu yardımcı olabilecek birileri varmi?

oynaaa

Üye
Kardes W810i telefonum var ESKIŞEHİRSPOR TEmAsı ıstıyorum bırde zahmet olmassa 97 model camaro teması ıstıyorum sımdıden tesekkurlerr

rambiku

Üye
batmen kara şovalye teması 5800 nokia joker temalı olursa sevinirim şimdiden saol

Teşekkür ettim kardeşm. Benim İçin KASIMPAŞA teması yaparmısın. Armalarla statla falan şöyle güzel bi KASIMPAŞA teması Telefon 5610Xpress.

zbidyy

Üye
yüzüklerin efendisi teması yapabilirmisin
tel 6500 slide

Arkadaslar bana sekilli bir serdar yazan tema lazım zemin siyah olacak sımdiden tesekkur ederım

--------------- Ekleme ---------------

Telefonum 6300 acıl cevap yazarmısınız