Nfs hot pursuit yok fakat nfs shift varGalaxy ace s5830i ye nfs Shift veya hot Pursuit istiyorum dokunmatik ve beyaz ekran sorunu olmayan olsun lütfen![]()

Hocam aç biraz baya rpg oyunu var hangisini vereyim ki ben?htc wildfire s icin rpg oyunlari ve linki verebilen olursa cok sevinirim
Apk:Vodafone 945 te calisan minecraft simdiden tesekkurler

Nasıl yani çalışmıyor mu şimdi?hocam dns ler yetio ktunnel fln gerek yok
teşekkürler hemen indiriyorum
- - - Eklendi - - -
Hocam menüde sorun yok quick race veya race diyorum yükleniyor siyah ekran duruyor
Apk:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi Oyunlar
Çok tesemkurler
Oyunu ben de buluyorum.Şarkı değil oyun buluyorum ben hocam![]()
Nfs hot pursuit yok fakat nfs shift var
Apk+Sd:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız4shared ülkemizde kapalı bu yüzden sizi vereceğim şu linkeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgirip 4shared linkini yapıştırın ve indirin.
İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Hocam aç biraz baya rpg oyunu var hangisini vereyim ki ben?
Nfs hot pursuit yok fakat nfs shift var
Apk+Sd:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız4shared ülkemizde kapalı bu yüzden sizi vereceğim şu linkeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgirip 4shared linkini yapıştırın ve indirin.
İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Hocam aç biraz baya rpg oyunu var hangisini vereyim ki ben?
Ben s5830i kullanan bir adamdan almıştım bu oyunu video bile çekmiş heralde adam overclock yapmışÇalışmıyor Chainfire 3d ile güçlendirmeme rağmen açılmıyor

Rica ederim İyi OyunlarÇok tesemkurler

Earth and legend var bence güzelhtc wildfire s icin nova haric herhangi birini verebilirsin.. encok sevilen varsa olur
- - - Eklendi - - -
htc wildfire s icin nova haric herhangi birini verebilirsin.. encok sevilen varsa olur

Nasıl hocam ?Krdesim minecraft icin werdigin link bozuk baska bi yre upload etsen
Ne sorunu iyi yapmışsın hocamTamamdır sorunu hallettim yabancı bir forumdan bulduğum data dosyası çalıştı oynayabiliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvideo burda
Buda indirme linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(link koymamda inşallah bir sorun yoktur.)

Dungeon Hunter 2 bulamadım maalesefgalaxy ace icin dungeon hunter 2 ve street fighter4 ayrıca fifa 2012 bulabilirseniz ve yüklemesinden kısaca bahsederseniz cok makbule gecer))

teşekurlerŞuanda s3e uygun denenmiş street fighter 4 yoktur.Cihazınız yeni olduğu için bulunmaması normal 1-2 hafta sonra yeni sürüm çıktığındı s3e optimize edilmiş versiyon çıkacaktır![]()