Her Türlü Oyun İsteklerinizi Bildirin

Sponsorlu Bağlantılar

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda bu oyunda root istiyormuş kardeşim olmadı bu yükledim görünmüyo hiçbişey
Galaxy ynin oyun paylaşım bloğundan almıştım.Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok başka uyumlu apkde bulamadım galaxy y için

- - - Eklendi - - -

Street fighter 4 e data bulabilir misiniz
Şimdi 1.0 datasıda var 1.0.1 datasıda var ben sizin apknin sürümünü nereden bile bilirim ki?Öncelikle sürümünü söylemeniz gerekiyor

- - - Eklendi - - -

eve gider gitmez indirip deneyeceğim... şimdiden teşekkürler... :oke:
Rica ederim :)
İyi Oyunlar :oke:

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy ynin oyun paylaşım bloğundan almıştım.Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok başka uyumlu apkde bulamadım galaxy y için
Ya o paylaşım bloglarını bende biliyorum abicim ama ordakiler root istiyo belki senin güvenilr bi kaynagın vardır diye sormuştum sana ama yokmuş :D

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Ya o paylaşım bloglarını bende biliyorum abicim ama ordakiler root istiyo belki senin güvenilr bi kaynagın vardır diye sormuştum sana ama yokmuş :D
Hocam galaxy ynin özellikleri ortada yani :D Yapacak hiç bir şey yok bari mini gibi bir cihaz falan olsa elinizde çok rahat bulabilirdim ama galaxy y en dandik android telefonlardan birisi :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Street fighter 4 1.0 sürümün datası

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Street fighter 4 1.0 sürümün datası
Hemen geliyor kardeşim :)
şimdi yalnızca sd dosyası olan link bulamadım bu linkin içinde hem sd dosyası hem apk hem de titanium backup var senin apk ve titanium backupa ihtiyacın yok sd dosyası alman yeterli.
Dikkat!!!:Şimdi bu oyunu oynayabilmen için ilk önce sd dosyasını yüklemen gerekiyor o yüzden apk yüklüyse cihazınızda apkyi silin sd dosyasını direk sdcarda hiç bir klasörün içinde olmayacak şekilde atın ardından apkyi kurun oynayın.

reaurora

reaurora

Üye
Anrufen Online istiyorum :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Hemen geliyor kardeşim :)
şimdi yalnızca sd dosyası olan link bulamadım bu linkin içinde hem sd dosyası hem apk hem de titanium backup var senin apk ve titanium backupa ihtiyacın yok sd dosyası alman yeterli.
Dikkat!!!:Şimdi bu oyunu oynayabilmen için ilk önce sd dosyasını yüklemen gerekiyor o yüzden apk yüklüyse cihazınızda apkyi silin sd dosyasını direk sdcarda hiç bir klasörün içinde olmayacak şekilde atın ardından apkyi kurun oynayın.

Kardeşim cok sağol da ben telden indirdiğim için zippyshare linki falan bulabilir misin ?

maxicgds

Üye
Hemen geliyor :)
Apk:
Part 1:
Part 2:
Part 3:
3 partı birleştirip Android/Data dizinine atınız.

- - - Eklendi - - -

Maalesef :(

- - - Eklendi - - -

Apk:
SD:
ben onu denedim sadece intro geliyo sonra oyundan atiyo baska bir yerde .obb yi .rar yapin rardan cikarip android/obb ye atın demişler .obb yi .rar yapincada hata veriyo

desiderodeniz

Üye
Diablo 2 galaxy wifi 5 icin ama xperia icin vardi buna yukleyince yukleme basarisiz diyor

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Anrufen Online istiyorum :D
Android için öyle bir oyun bulunmamaktadır :megafon:

- - - Eklendi - - -

Kardeşim cok sağol da ben telden indirdiğim için zippyshare linki falan bulabilir misin ?
Maalesef bu linki de uzun uğraşlar sonrası buldum :bilmm

- - - Eklendi - - -

ben onu denedim sadece intro geliyo sonra oyundan atiyo baska bir yerde .obb yi .rar yapin rardan cikarip android/obb ye atın demişler .obb yi .rar yapincada hata veriyo
Apkden çekemez misiniz datayı?

maxicgds

Üye
Android için öyle bir oyun bulunmamaktadır :megafon:

- - - Eklendi - - -

Maalesef bu linki de uzun uğraşlar sonrası buldum :bilmm

- - - Eklendi - - -

Apkden çekemez misiniz datayı?
sd datayı yuklemiyincede checking lisans yazıyo ve oyundan atıyo denediğim hiç bir apk olmadı

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Diablo 2 galaxy wifi 5 icin ama xperia icin vardi buna yukleyince yukleme basarisiz diyor
apk bulamadım upload edilmiş bende marken linki verdim size hem markketten cihazınıza uygun olanı indirecektir :oke:

sek00

sek00

Üye
Tap Tap revenge 4 şarkıları bulabilir misin ?

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
Gta kurtlar vadisi

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Evet kardeşim arabayı sürerken sensör kullanıyorsun :)

- - - Eklendi - - -

480X800=
320x480=

- - - Eklendi - - -

Rica ederim İyi Oyunlar :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Virtual Tennis Challenge'ı bulamadım :(
Gta 3: (Bir yabancı arkadaş htc one x'te çalıştırmış bu linkteki apkyi)
Asphalt 7: (Htc One X'e port edildiği yazıyor)
Street Fighter 4'ü de bulamadım :(
Reel Racing 2 HD:
Apk:
SD:

- - - Eklendi - - -

Dungeon Hunter 2 hd:
Nfs Shift'i bulamadım :(
Nfs Hot Pursuit:
Sd linki maalesef bulamadım sizde wifiden indirirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

Hemen geliyor nfs shift root geriktiriyormuş galaxy y için ama üzülme reel racing 2 var ve daha iyi bir oyun reel racing 2 ;)
Apk:

Nfs hot pursuit sd dosyasını wifi ile ildirdim şuanda sorunsuz oynuyorum ama dungeon hunter 2 hd yi sd dosyasını wifi ile indiremiyorum.
tam dolmak üzere yeşil cizgi yarıyı geçiyor ve internet kesiliyor tekrar başa atıyor hep böyle oluyor hala apk ile dolasıyorum oyunu oynayamıyorum dungeon hunter 2 hd nin sd dosyasını verebilirsen çok iyi olur :)
genede teşekkürler

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Gta kurtlar vadisi
Gta kurtlar vadisi diye bir oyun yok android de sadece gta 3 var:
Apk:

- - - Eklendi - - -

Nfs hot pursuit sd dosyasını wifi ile ildirdim şuanda sorunsuz oynuyorum ama dungeon hunter 2 hd yi sd dosyasını wifi ile indiremiyorum.
tam dolmak üzere yeşil cizgi yarıyı geçiyor ve internet kesiliyor tekrar başa atıyor hep böyle oluyor hala apk ile dolasıyorum oyunu oynayamıyorum dungeon hunter 2 hd nin sd dosyasını verebilirsen çok iyi olur :)
genede teşekkürler
Çekememen apknin cihazında çalışmayacağını gösterir.Hocam sen jellybean 4.1 güncelllemesini bekle şuan dungeon hunter 2 yok cihazın için :bilmm

- - - Eklendi - - -

İstek yok mu başka arkadaşlar?

eyupbasol

Üye
var s3 için street fıghter 4 bulabılırmısın şimdıden teşekürler

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
var s3 için street fıghter 4 bulabılırmısın şimdıden teşekürler
Şuanda s3e uygun denenmiş street fighter 4 yoktur.Cihazınız yeni olduğu için bulunmaması normal 1-2 hafta sonra yeni sürüm çıktığındı s3e optimize edilmiş versiyon çıkacaktır ;)

muratsim67

Üye
htc wildfire s icin rpg oyunlari ve linki verebilen olursa cok sevinirim

Üst Alt