Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş kusura bakma bir sürü melodi sitesini aradım bir sürü yere yazdım ama sonuç çıkmadı sana o melodiyi ararken kendime bir sürü güzel melodi buldum ama ne yazıkki o yok baş ka elimden gelebilecek bi şey olursa söylemen yeter ve istersen o bulduğum güzel melodileri buraya koyayım
kardeş kusura bakma bir sürü melodi sitesini aradım bir sürü yere yazdım ama sonuç çıkmadı sana o melodiyi ararken kendime bir sürü güzel melodi buldum ama ne yazıkki o yok baş ka elimden gelebilecek bi şey olursa söylemen yeter ve istersen o bulduğum güzel melodileri buraya koyayım
anlamadım yani böyle bi versiyon varsa bulunması zaten çok kolay olur ama biraz baktım da böyle bi versiyon yok gibime geldi genede ispanyolca mavi yolculuk : viaje azuldemek .
scream_3521
Üye
samsung kızak li telefonların mesaj sesi varmı peki
ankarabesk06
Üye
kardes oncelikle boyle bi konu actigin icin tşk benim istegim terminallerde otogarda calan anons sesi sozlu degil sadece ses lazim ilgilenirsen sevinirim şimdiden sagol