• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Her Türlü Müzikle İlgili Yardım Edilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesaksoy

Üye
tamam bulmaya çalışlıcam onu bu link içinde özür dilerim şimdi yenisini koydum buyrun:

eyvallah kardesim indirdidm :)
bu arada öbür aradığımı da buldugunda çok minnet duyarım sana

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesim indirdidm :)
bu arada öbür aradığımı da buldugunda çok minnet duyarım sana

kardeş kusura bakma bir sürü melodi sitesini aradım bir sürü yere yazdım ama sonuç çıkmadı sana o melodiyi ararken kendime bir sürü güzel melodi buldum ama ne yazıkki o yok baş ka elimden gelebilecek bi şey olursa söylemen yeter ve istersen o bulduğum güzel melodileri buraya koyayım

enesaksoy

Üye
kardeş kusura bakma bir sürü melodi sitesini aradım bir sürü yere yazdım ama sonuç çıkmadı sana o melodiyi ararken kendime bir sürü güzel melodi buldum ama ne yazıkki o yok baş ka elimden gelebilecek bi şey olursa söylemen yeter ve istersen o bulduğum güzel melodileri buraya koyayım

kardeş canın sagolsun emegin için sagolasın. bende aradım taradım internet alemini bulamadım
yine bir aradıgım şeyler olursa mutlaka buraya yazarım. :)

erserhad_25

erserhad_25

Üye
Metin Ersoy mavi yolculuk isimli şarkısının ispanyolca versiyonu şarkının ismin bile belirtsen yeter şimdiden teşekkürler...

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
Metin Ersoy mavi yolculuk isimli şarkısının ispanyolca versiyonu şarkının ismin bile belirtsen yeter şimdiden teşekkürler...

anlamadım yani böyle bi versiyon varsa bulunması zaten çok kolay olur ama biraz baktım da böyle bi versiyon yok gibime geldi genede ispanyolca mavi yolculuk : viaje azul demek .

scream_3521

Üye
samsung kızak li telefonların mesaj sesi varmı peki

ankarabesk06

ankarabesk06

Üye
kardes oncelikle boyle bi konu actigin icin tşk benim istegim terminallerde otogarda calan anons sesi sozlu degil sadece ses lazim ilgilenirsen sevinirim şimdiden sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt