• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Her Türlü Müzikle İlgili Yardım Edilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
Her Türlü Müzikle İlgili Yardım Edilir!
Arkadaşlar istediğiniz bütün müzikleri bulabilirm yada başka müziklerle ilgili sorun varsa halledebilirim...Buraya yazın yeter
.

otostopçu

otostopçu

Üye
Gora da yaşlı adam arabaya bindikten sonra çalan küfürlü şarkının andını biliyormusun ;?

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş aradım ama bir sürü isim var piyasada hiçbiri de o değil isim bulunsaydı indirmesi kolaydı

otostopçu

otostopçu

Üye
Denemek için sormuştum sagol :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Eskiden atv şimdi ise show tv akşam haberleri sona erdiğinde arka fonda çalmaya başlayan müziğin adı ne (piano solo)
...

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;9DB2EDsJIhE]http://www.youtube.com/watch?v=9DB2EDsJIhE[/video]

bundan mı bahsediyosun acaba bunun adı Tuluyhan Uğurlu - Sofya'da Dans

indirmek istersen de

meg1ddo

meg1ddo

Üye
[video=youtube;9DB2EDsJIhE]http://www.youtube.com/watch?v=9DB2EDsJIhE[/video]bundan mı bahsediyosun acaba bunun adı Tuluyhan Uğurlu - Sofya'da Dansindirmek istersen de
aynen bunu ariyordum kardesim cok sagol mp3 indirme linki icin ayrica tesekkur ediyorum:)...

BEDİRRR

Üye
Slow gitar müzik arıyorum bugün birisinin telefonu çaldı duydum ve mükemmeldi İNCE TONDA VE SLOW BİR MÜZİKTİ SADECİ GİTAR SESİYDİ VEYA BAĞLAMAYDI ÇÖZEMEDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
Slow gitar müzik arıyorum bugün birisinin telefonu çaldı duydum ve mükemmeldi İNCE TONDA VE SLOW BİR MÜZİKTİ SADECİ GİTAR SESİYDİ VEYA BAĞLAMAYDI ÇÖZEMEDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

bu şekilde istediğin parçayı bulamam ama genede senin için baktım da tahmin ettiğim gibi bu şekilde bulamadım eğer isim verebilseydin kolayda veya o parçayı çağrıştıran bi şeyler olsa söz veya başka bi şeyler yani..

emrecanözhancan

Üye
ARKA SOKAKLAR Muratın zil sesi

emrecanözhancan

Üye
kimsede yokmu

tiikerien

Üye
balalayka filminde şişman kadının otobüste söylediği rusça şarkı? En azından ismi?

enesaksoy

Üye
KArdeşim ben Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı'nın dizi'de kullandığı cep zil sesini arıyorum? Eğer bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum.

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi

KArdeşim ben Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı'nın dizi'de kullandığı cep zil sesini arıyorum? Eğer bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum.

o zil sesinin çaldığı bi bölüm söylersen bulmaya çalışırım

enesaksoy

Üye

o zil sesinin çaldığı bi bölüm söylersen bulmaya çalışırım

'' - YouTube[/URL]''

KArdeş mesela verceğim linkte ilk 0,58 saniye de örnek vardır
eğer bulabilirsen çok memnun olurum şimdiden emeğin için teşekkürler.

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
'' - YouTube''

KArdeş mesela verceğim linkte ilk 0,58 saniye de örnek vardır
eğer bulabilirsen çok memnun olurum şimdiden emeğin için teşekkürler.

kusura bakma bu gece bulamadım ama başka günler gene bakarım bulmaya çalışırım ve bi zil sesine ihtiyacın olduğunu düşünerek sana teselli olarak benzer bi zil sesi koydum buraya umarım beğenirsin

LİNK:

enesaksoy

Üye
kusura bakma bu gece bulamadım ama başka günler gene bakarım bulmaya çalışırım ve bi zil sesine ihtiyacın olduğunu düşünerek sana teselli olarak benzer bi zil sesi koydum buraya umarım beğenirsin

LİNK:

eyvallah kardesim sağolasın ben zaman zaman bakarım buraya bulabildin mi diye. Arıca verdiğin link ölü :(
yine de saolasın

drakula_kan

drakula_kan

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesim sağolasın ben zaman zaman bakarım buraya bulabildin mi diye. Arıca verdiğin link ölü :(
yine de saolasın

tamam bulmaya çalışlıcam onu bu link içinde özür dilerim şimdi yenisini koydum buyrun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt