aynen bunu ariyordum kardesim cok sagol mp3 indirme linki icin ayrica tesekkur ediyorum[video=youtube;9DB2EDsJIhE]http://www.youtube.com/watch?v=9DB2EDsJIhE[/video]bundan mı bahsediyosun acaba bunun adı Tuluyhan Uğurlu - Sofya'da Dansindirmek istersen deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
...aynen bunu ariyordum kardesim cok sagol mp3 indirme linki icin ayrica tesekkur ediyorum...
Slow gitar müzik arıyorum bugün birisinin telefonu çaldı duydum ve mükemmeldi İNCE TONDA VE SLOW BİR MÜZİKTİ SADECİ GİTAR SESİYDİ VEYA BAĞLAMAYDI ÇÖZEMEDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN...
ARKA SOKAKLAR Muratın zil sesi
KArdeşim ben Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı'nın dizi'de kullandığı cep zil sesini arıyorum? Eğer bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum.
o zil sesinin çaldığı bi bölüm söylersen bulmaya çalışırım
''Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- YouTube''
KArdeş mesela verceğim linkte ilk 0,58 saniye de örnek vardır
eğer bulabilirsen çok memnun olurum şimdiden emeğin için teşekkürler.
kusura bakma bu gece bulamadım ama başka günler gene bakarım bulmaya çalışırım ve bi zil sesine ihtiyacın olduğunu düşünerek sana teselli olarak benzer bi zil sesi koydum buraya umarım beğenirsin
LİNK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

eyvallah kardesim sağolasın ben zaman zaman bakarım buraya bulabildin mi diye. Arıca verdiğin link ölü
yine de saolasın