Tavsiye Her telefon ve tablete uyumlu root yapma yöntemi (Pc den)

Sponsorlu Bağlantılar

ArtiZz012

Üye
    Konu Sahibi
Her telefon ve tablete uyumlu root yapma yöntemi (Pc den)
Herseyden once hicbir sorumluluk bana ait degildir.
Öncelikle usb hata ayıklama acik olmali Usb hata ayıklama android 2.3.6 icin uygulamalar/gelisim/usb hata ayiklamaya tik koyun 2- 4.x.x icin ayarlar/cihaz hakkinda/derleme numarasina hic durmadan basin taki gelistirici oldunuz diyene kadar daha sonra ayarlarda gelistirici secenegine tiklayip usb hata ayiklamayi açın daha sonra usb ile bilgisayara bağlayın mobogenieyi indirin (konunun en altina link koydum) mobogenieyi calistirip my phone kısmına girip one click roota tıklayın.iki secenek cıkacak roota basın ve bekleyin cihaziniz rootlanmış olacak yalniz 20-30 sn surecek sabirli olun :) Artik cihaziniz rootludur.

link:

Begen butonuna basmak zor olmasa gerek. Aynı zamanda alıntı degildir tamamen ben yazdım.

• Beğen
Tepkiler: Goqha_N, ozgurdoga ve Akhtoher

98farom98

98farom98

Üye
Peki BL kapalı iken oluyormu tel Z2

ArtiZz012

Üye
    Konu Sahibi
Sanirsam ewet denemedim ama deneyin zarar gelmez.

ykut731

Üye
allah razı olsun kardesim navitech neotab kid73 e bile root atdım movinkid73den kurtuldum mk saolasın :):yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:D:D:D:D:D:D:D:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::salincak::salincak::salincak::salincak::oha2::oha2::oha2::oha2::oha2::oha2::oha2::oha2:

ArtiZz012

Üye
    Konu Sahibi
:D yardim edebildigime sevindim

Üst Alt