cep telefonunu bildi :D biraz basit tutun yav Ne Demek İstedin Anlamadım Ya :S
Adilx05 Üye Konu Sahibi halil09' Alıntı: cep telefonunu bildi biraz basit tutun yav Genişletmek için tıkla ... Ne Demek İstedin Anlamadım Ya :S
halil09' Alıntı: cep telefonunu bildi biraz basit tutun yav Genişletmek için tıkla ... Ne Demek İstedin Anlamadım Ya :S
Perfect! Üye Adilx05' Alıntı: Ne Demek İstedin Anlamadım Ya :S Genişletmek için tıkla ... bi kaç kişi bilemiyo demiş ya basit şeyleri seçin diyorum
Adilx05' Alıntı: Ne Demek İstedin Anlamadım Ya :S Genişletmek için tıkla ... bi kaç kişi bilemiyo demiş ya basit şeyleri seçin diyorum
Adilx05 Üye Konu Sahibi halil09' Alıntı: bi kaç kişi bilemiyo demiş ya basit şeyleri seçin diyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım Şimdi
halil09' Alıntı: bi kaç kişi bilemiyo demiş ya basit şeyleri seçin diyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım Şimdi
'Davut Üye İsmin ne diye sordu yanıtım "Unutdum" dedim Gerçekten mi ? ilginç bir ismin varmış dedi....
Praetor Emekli Yönetici Kuş tuttum bildi vallahi Kullanırken tutman mı gerekir dedi ne diyeceğimi bilemedim yahu
ism@il 54 Üye yumurta kabuğu' Alıntı: ne demek olabilir. Tuba ne diyorsa doğrudur. o çok akıllı ve zekî bir insan. Genişletmek için tıkla ...
yumurta kabuğu' Alıntı: ne demek olabilir. Tuba ne diyorsa doğrudur. o çok akıllı ve zekî bir insan. Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye xagem' Alıntı: Bu kadın atsın kendini camdan aşağı Çekiç tuttum tuvalet fırçası dedi 2. bi şans verdim ayakkabı çekeceği dedi Genişletmek için tıkla ... hiçbirseyi bilemiyor.
xagem' Alıntı: Bu kadın atsın kendini camdan aşağı Çekiç tuttum tuvalet fırçası dedi 2. bi şans verdim ayakkabı çekeceği dedi Genişletmek için tıkla ... hiçbirseyi bilemiyor.