\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Merhaba,Casper cta 13A tablet için kitkat rom var mıdır? teşekkürler

volkanmiy33

Üye
SA KARDEŞ BANA S3 NEO GT-I9301Q STOCK ROM LAZIM LİNK ATARMSIN

55EnGizli

Üye
Arkadaşlar telefonun caspee VIA v5 telefon bloke oldu hard format attım ama bişey değişmedi yardımcı olurmusunuz

Chatlaykk

Üye
Merhaba quatro m1453 modeline uygun rom var mı ?

yesilyol22

yesilyol22

Üye
arkadaşlar casper via v5 cwm yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?

Inception-6-

Üye
Galaxy tab 3 7.0 t210 4.4.2 bunu rootlamada yardım edebilirmisin android i 4.1.2 iken rootlamıştım ama 4.4.2 de yapamadım

aliorxan

Üye
Selam ben teli rotlamak istiyorum amma saygac filan artmasini veya sonra bunun bilinmesini istemiyorum
telim samsung galaxy s5 sm-g900f
bide rotladikdan sonra turkce dil yuklemek istiyorum amma bunu yaparsam sonra root kaldirdikdan sonra root olndugu bilinirmi
Selam ben teli rotlamak istiyorum amma saygac filan artmasini veya sonra bunun bilinmesini istemiyorum
bide rotladikdan sonra turkce dil yuklemek istiyorum amma bunu yaparsam sonra root kaldirdikdan sonra root olndugu bilinirmi
Yardim ederseniz memnun olunurum simdiden tesekurler

Yardim ederseniz memnun olunurum simdiden tesekurler
Turkcem zayif Azeriyim o yuzden kusura bakmayin

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Polypad 1018 hdmi'sız tableti sıkıntısız nasıl root yapabiliriz?

ylnz_krt

Üye
Beyler Bi soru Sorcam konuyla alakasiz link vercem orda konu acmistim yardimci olursaniz sevinirim

bidost06

bidost06

Üye
Beyler Bi soru Sorcam konuyla alakasiz link vercem orda konu acmistim yardimci olursaniz sevinirim
İmeilin çLınmış olabilir,kontrol ettin mi hiçbişey olmuyosa yazılım ile imei at yasal olmasada seni idare eder

sushe

Üye
Merhaba,
Piranha Ultra II Tab RK3066 1.6 GHZ-1GB DDR3 7 inç tablet için kitkat custom rom bulabilirmiyiz? root var ama uygun rom bulamadım özellikle cyanogenmod arıyorum.

ylnz_krt

Üye
İmeilin çLınmış olabilir,kontrol ettin mi hiçbişey olmuyosa yazılım ile imei at yasal olmasada seni idare eder
cevapladigin iicn teskkurler eger kontrol ettinmi derken gov .tr den i diyason yapdim calmamislar ime saglam bide ime atarim

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
LG G3 e o kadar risk aldım root attım ROM un nası kurulacağını bilmiyorum lütfen yardım edermisin

Cina1313

Üye
S.A arkadaşlar benim tel LG g pro lite D686 dual bu telefona hiç bi yerdə stock rom bulamıyorum. Yardımcı olurmusunuz
S.A arkadaşlar benim tel LG g pro lite D686 dual bu telefona hiç bi yerdə stock rom bulamıyorum. Yardımcı olurmusunuz

burak.hawai

burak.hawai

Üye
SD kart desteklenmeyen modellerde rom u nasıl atıyoruz ?

metedede

Üye
Merhaba, vestel venüs 5.0.x aldım root yaptım fakat, cwm kuramadım yardımcı olur musunuz?

ametlim

ametlim

Üye
Kardeşim bana xperia z2 için root lazım
Sürüm 5.1.1
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

loserneu

Üye
merhaba,
Samsung GaLaxy Note 5 SM-N920C kullanmaktayım.
Root işlemini nasıl gerçekleştirebilirim?
Teşekkürler.

Üst Alt