Nasıl hata alıyorsun hangi yöntemler ile biraz açıkla birilerinin sana yardımcı olması içinarkadaşlar casper via v5 cwm yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
Yardim ederseniz memnun olunurum simdiden tesekurlerSelam ben teli rotlamak istiyorum amma saygac filan artmasini veya sonra bunun bilinmesini istemiyorum
telim samsung galaxy s5 sm-g900f
bide rotladikdan sonra turkce dil yuklemek istiyorum amma bunu yaparsam sonra root kaldirdikdan sonra root olndugu bilinirmi
Turkcem zayif Azeriyim o yuzden kusura bakmayinSelam ben teli rotlamak istiyorum amma saygac filan artmasini veya sonra bunun bilinmesini istemiyorum
telim samsung galaxy s5 sm-g900f
bide rotladikdan sonra turkce dil yuklemek istiyorum amma bunu yaparsam sonra root kaldirdikdan sonra root olndugu bilinirmi
Yardim ederseniz memnun olunurum simdiden tesekurler
İmeilin çLınmış olabilir,kontrol ettin mi hiçbişey olmuyosa yazılım ile imei at yasal olmasada seni idare ederBeyler Bi soru Sorcam konuyla alakasiz link vercem orda konu acmistim yardimci olursaniz sevinirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cevapladigin iicn teskkurler eger kontrol ettinmi derken gov .tr den i diyason yapdim calmamislar ime saglam bide ime atarimİmeilin çLınmış olabilir,kontrol ettin mi hiçbişey olmuyosa yazılım ile imei at yasal olmasada seni idare eder