\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
konu güncelmi ???
Asus zenfone 5 model numarası ASUS_T00J-D android sürümü : 4.4.2 şimdi, lolipopu beklemem gerekirmi root için. yada şu haliyle root yapabilirmiyim neler gerekli,garantiden çıktığı doğrumu , olduki rootu kaldırmak istesek bunun da bir yöntemi varmı. cevaplarınız için Allah razı olsun... teşekkürler.

Root zenfone varda lollipopda işe yarayacağını sanmıyorum sorun çıkabilir garanti konusuna gelince ben cihazı rootlu bi şekilde garantiye verdim yaptılar gönderdiler ama genede risk alma derim ben

halittosun

Üye
Hocam Uzun Zamandır Lg Optimus P760 L9 Kullanıyorum Birsüre Önce Rootladım Ve İçinde Gelen Çoğu Uygulamayı Temizledim Cihaz Rahatladı. Ancak Güncelleme Gelmediği İçin CWM Kurmak İstiyorum Bunun İçin Bootloader Kilidini Açmam Gerekiyor Ama Ne Yaptıysam İşe Yaramadı Bootloader Kilidini Kaldıramadım Bu Konu da Yardımcı Olabilirseniz Memnun Olurum Şimdiden Teşekkürler

serkanoloji

serkanoloji

Üye
cevabın için teşekkür ederim kardeşim. peki şu anda root yapsam güncelleme geldiğinde güncellemesinide yapsam root olayı sıfırlanmış olurmu.

adsorbonac

Üye
Selamlar. Elimde Çinden gelen lenovo s898t+ telefon var. needromdan rom indirip sp flash ile yükledim, yükledikden sonra telefon açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz?

snapdroid

snapdroid

Üye
Sa arkadaşım bende arnova 10bG2 modelli bir tablet var.Bu tablete rom yükledim ama yanlış yüklemişim şimdi açılmıyor. VE şarja taktığımda arnova yazısı geliyor eskinde olduğu gibi ama sonra gerisi gelmiyor arnova yazısınde kalıyor. Yazılım atmak gerekiyor ama yazılımı nasıl atacağım. PC bağladığında tanıyamıyor yazıyor? bu tablet android sürümü 2.3
Wipe dalbik cache yap

aarslqnn

aarslqnn

Üye
Hocam z2 nin lolipop sürümünü nasıl rootlarım hocam bir yardım etseniz

bidost06

bidost06

Üye
Bu konu için teşekkür ederim ilk önce thl t6 pro yu nasıl rootluyabilirim cihaz kısaca mtk6592M işlemcili mtk droid tools da error veriyor usbbhata ayıklama açık oldugu halde

y1s2f3d4

y1s2f3d4

Üye
s.a ben samsung galaksi trend lite kullanıyorum teli rootladim tel çok yavaş tuş açarken rehbere ve mesajlara girerken ozellikle çok yavaş oyunlarda da kasma yapıyor ne yapmam gerek

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Selâmun Aleykum, s4 i9500 cihazımi PC kullanmadan rootlama yolu var mi?

memo5656

Üye
sa beyler 3 gün önce xperia z1 telefonum kapandı açılmıyor pc comparion da telefon kapalı olduğu için görmüyor biri bana flastool anlatabilirmi veya teamwiwer yüklesem halledbilirmi lütfen yardım edin

bidost06

bidost06

Üye
sa beyler 3 gün önce xperia z1 telefonum kapandı açılmıyor pc comparion da telefon kapalı olduğu için görmüyor biri bana flastool anlatabilirmi veya teamwiwer yüklesem halledbilirmi lütfen yardım edin
Normalde kapalı olsa dahi görmesi lazım değil mi? Botloader kilidi açık mı?

• Beğen
Tepkiler: memo5656

memo5656

Üye
sa beyler teamwier kursam biri xperia z1 me flastool atabilirmi lütfenn
bloather kilidi nedir ya bide kardeşim ben telefonun kilidini fln açamamki tel kağalı 3 gündür yardım et ya lütfen
Normalde kapalı olsa dahi görmesi lazım değil mi? Botloader kilidi açık mı?
kardeşim yoruyom seni ama anlıyorsan hallet ya 3 gündür telefon kapalı ltfen yaa

galata0185

Üye
selam arkadaşlar yeğenime okuldan verdikleri gm e tab 4 şarj yuvasındaki sorun yüzünde tamire verdik şarj soketini değiştirdiler tableti geri aldığımızda güvenli mod da açıldı ve ne yaptıysam güvenli moddan çıkaramadım. kapatıp açtım bataryasını çıkatıp taktım olmadı. sistemi silmek için recevory modda açmak istediğimde oda olmadı bir türlü recovery açılmıyor (güç tuşu+ses açma) güvenli modda kaldığı içinmi recovery açılmıyor yardım bekliyorum teşekkürler.

muntuy41

Üye
LG D320TR. ROOT NASIL OLACAK

deneysim

Üye
Root yap
Bootloader kildini aç
CWM yükle
Bu işlemlerin hepsinde amaç rom yüklemek için gerekli olan CWM kurmak.
Bu işlemlerin hepsini yapabilecek bir program uygulama yokmu ?
Ne yaptıysam cwm kuramadım.
Root yaptım.
Boatloader kilidi açamadım.
Cwm kuramadım.
Root ettikten sonraki işlemleri yapan bi uygulama olsa süper olacak.
Şimdi soru şu?
Cwm kurma programı kurabileceğim bir program varmı. Saygılar....

delisinbe31

delisinbe31

Üye
samsung galaxy trend gt-s7560 rom bulabilirmisin kardesim cihaz rootlu cwm ve rom lazim yuklemeyi falan biliyorum ama rom yok elimde varsa yardimci olursan sevinirim

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
Vestel Venus 5.0x root

deneysim

Üye
Google Play Store'dan ''Terminal Emulator'' programını indirin ve kurun. Telefonunuza uygun indirdiğiniz dosyayı rardan çıkartarak sd karta atın.Terminal Emulator ü açın ve şu kodları girin:

su
dd if=/sdcard/emmc_appsboot.bin of=/dev/block/mmcblk0p5
reboot

Terminal emulatör ü açıp yukardaki kodları giriyorum, cihaz kendini reboot ediyor.
Cwm yüklemek içinde gerekli olan kodları giriyorum cihaz cwm modda açılması gerekirken fabrika ayarlarına dönmüş şekilde açılıyor.
Not: kodları terminal emulatora yazıp enter derken '' no reading emmc_.....bin' gibi birşeyler yazıyor. Okunmuyor...
Yardımcı olabilirmisiniz. Okunmuyor hatasını nasıl düzeltecez.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
S.a arkadaşım bi sorum olacaktı araştırdım bulamadım. Anti hero nedir nasıl kullanılır apksı varmı. Telefonum s3 mini rootladım. Root uygulamaları araştırıyordum işime yarayacak onu gördüm yapmak istedim yapamadım yardımcı olursan sevinirim :) bu arada rootda yeniyim ya daha çok sorum olur ilerde ;)

Üst Alt