Tablette de aynı sekilde oluyor. Tuşlara basılı tutmaya devam et elini çekme. 4-5 saniye daha bekleyince recovery e girdi benim tab.Merhaba benim telefonum lg optimus l7 2 p713 tr recovery mode girince yeşil robot içinde kırmızı bir ünlem çıkıyor bekliyorum hiçbir şey gelmiyor neden acaba ?
Açtığınız konuya yazdımbende mtk 6582 işlemcili telefon var ona ait rom buldum. cwm den yükledim yükledikten sonra cwm ye girmeden açıldı. açılış logosunda kaldı reset atıp duruyor. 3 tane rom denedim hepsi aynı. nerde yanlış yaptım. neresi uymadı. bi yardımcı olurmusunuz
Kingo android root kullaninSamsung Galaxy Tab3 Lite. (SM - T110)
Tabletimi rootlayamadım yardımcı olabilirmisin![]()
Ardından her tuşa bir defa basın açilacaktirMerhaba benim telefonum lg optimus l7 2 p713 tr recovery mode girince yeşil robot içinde kırmızı bir ünlem çıkıyor bekliyorum hiçbir şey gelmiyor neden acaba ?
çok aradım da bi tane yükledim çince çıktı telefonumun modeli SM-C101 bu da çince çıkmaz dimi ?Model belirtiniz
Buysa buyrun
SM-C101
CWM Recovery Philz Touch sürümüdür. Yani CWM Advanced Edition.
Mevcut sürüm: 6.41.6
İlk defa CWM yükleyecekseniz bu bağlantıdaki .tar uzantılı dosyayı Odin programı ile yükleyebilirsiniz
Vede ben cwm uretmiyorum yada rom bunlari kendiniz arayiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ram farkliysa islemci falan olmaz yuklemeyin brick yapabilirsinizHocam bende kvknın zte grand x 349 mb. vs. ramlı telefonu var internette rom buldum fakat başka ülkede bu model çift sim kartlı 1 gb ramlı yada v970 olarak geçiyor yalnız bunların işlemcisine mutabığım aynılar galiba onların romunu yükleyebilir miym?
Görmesi gerek driverleri doğru sorunsuz yukledigini aygit yoneticisinden kontrol et yoksa gorurGalaxy Trend Plus S-7580 Hocam Rom Aticam Ama Pc Odin Kies Gormuyo Driverlerde Yuklu Sorun Ne Olabilir Hocam Lutfen Yardim
Note 4 cwm nasıl kurulur
Çinceyse ingilizcesi vardır heralde , Yinede cwm recovery resmine bakarak yapabilirsiniz yerleri ayni sonuctaçok aradım da bi tane yükledim çince çıktı telefonumun modeli SM-C101 bu da çince çıkmaz dimi ?

Tablette de aynı sekilde oluyor. Tuşlara basılı tutmaya devam et elini çekme. 4-5 saniye daha bekleyince recovery e girdi benim tab.
Bilgisayarınıza telefonu baglayinMtk6592m Thl T6 Pro için root nasil atabilirim