\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
Rancho

Rancho

Üye
s4 zoom için cwm yok mu ?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Model belirtiniz
Buysa buyrun
SM-C101

CWM Recovery Philz Touch sürümüdür. Yani CWM Advanced Edition.

Mevcut sürüm: 6.41.6

İlk defa CWM yükleyecekseniz bu bağlantıdaki .tar uzantılı dosyayı Odin programı ile yükleyebilirsiniz

Vede ben cwm uretmiyorum yada rom bunlari kendiniz arayiniz:oke:

sempaticafe

Üye
Hocam n7000 yani note 1 icin hangi roomu tavsiye edersin? 4.1.2 orj room var 700 mb ram kullaniyor. Sosyal medya apk bile yuklu degil sadece whatsapp ve android orj room apk lari guncel vaziyette. Saygılar.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Note kullanmıyorum
Bütün romlar XDA Devolopersta yayinlanir

• Beğen
Tepkiler: sempaticafe
cemal1905

cemal1905

Üye
bende mtk 6582 işlemcili telefon var ona ait rom buldum. cwm den yükledim yükledikten sonra cwm ye girmeden açıldı. açılış logosunda kaldı reset atıp duruyor. 3 tane rom denedim hepsi aynı. nerde yanlış yaptım. neresi uymadı. bi yardımcı olurmusunuz

yakamoz1319

Üye
Samsung galaxy Tab 3 lite Root

Son düzenleme:
ademg18

ademg18

Üye
Merhaba benim telefonum lg optimus l7 2 p713 tr recovery mode girince yeşil robot içinde kırmızı bir ünlem çıkıyor bekliyorum hiçbir şey gelmiyor neden acaba ?

yakamoz1319

Üye
Merhaba benim telefonum lg optimus l7 2 p713 tr recovery mode girince yeşil robot içinde kırmızı bir ünlem çıkıyor bekliyorum hiçbir şey gelmiyor neden acaba ?
Tablette de aynı sekilde oluyor. Tuşlara basılı tutmaya devam et elini çekme. 4-5 saniye daha bekleyince recovery e girdi benim tab.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
bende mtk 6582 işlemcili telefon var ona ait rom buldum. cwm den yükledim yükledikten sonra cwm ye girmeden açıldı. açılış logosunda kaldı reset atıp duruyor. 3 tane rom denedim hepsi aynı. nerde yanlış yaptım. neresi uymadı. bi yardımcı olurmusunuz
Açtığınız konuya yazdım
Samsung Galaxy Tab3 Lite. (SM - T110)
Tabletimi rootlayamadım yardımcı olabilirmisin :sos
Kingo android root kullanin
Ardından her tuşa bir defa basın açilacaktir

• Beğen
Tepkiler: ademg18
musa_66

musa_66

Üye
Hocam bende kvknın zte grand x 349 mb. vs. ramlı telefonu var internette rom buldum fakat başka ülkede bu model çift sim kartlı 1 gb ramlı yada v970 olarak geçiyor yalnız bunların işlemcisine mutabığım aynılar galiba onların romunu yükleyebilir miym?

repartition23

Üye
Galaxy Trend Plus S-7580 Hocam Rom Aticam Ama Pc Odin Kies Gormuyo Driverlerde Yuklu Sorun Ne Olabilir Hocam Lutfen Yardim

Rancho

Rancho

Üye
Model belirtiniz
Buysa buyrun
SM-C101

CWM Recovery Philz Touch sürümüdür. Yani CWM Advanced Edition.

Mevcut sürüm: 6.41.6

İlk defa CWM yükleyecekseniz bu bağlantıdaki .tar uzantılı dosyayı Odin programı ile yükleyebilirsiniz

Vede ben cwm uretmiyorum yada rom bunlari kendiniz arayiniz:oke:
çok aradım da bi tane yükledim çince çıktı telefonumun modeli SM-C101 bu da çince çıkmaz dimi ?

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
Note 4 cwm nasıl kurulur

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende kvknın zte grand x 349 mb. vs. ramlı telefonu var internette rom buldum fakat başka ülkede bu model çift sim kartlı 1 gb ramlı yada v970 olarak geçiyor yalnız bunların işlemcisine mutabığım aynılar galiba onların romunu yükleyebilir miym?
Ram farkliysa islemci falan olmaz yuklemeyin brick yapabilirsiniz
Galaxy Trend Plus S-7580 Hocam Rom Aticam Ama Pc Odin Kies Gormuyo Driverlerde Yuklu Sorun Ne Olabilir Hocam Lutfen Yardim
Görmesi gerek driverleri doğru sorunsuz yukledigini aygit yoneticisinden kontrol et yoksa gorur
Note 4 cwm nasıl kurulur

buradan uygun modeli bulup odin ile pda ya basip tar uzantili dosyayi secerek atacaksınız
çok aradım da bi tane yükledim çince çıktı telefonumun modeli SM-C101 bu da çince çıkmaz dimi ?
Çinceyse ingilizcesi vardır heralde , Yinede cwm recovery resmine bakarak yapabilirsiniz yerleri ayni sonucta

Buldum ingilizce

• Beğen
Tepkiler: hasanrazor
bidost06

bidost06

Üye
Mtk6592m Thl T6 Pro için root nasil atabilirim

ademg18

ademg18

Üye
yakamoz1319 çok teşekkür ederim fakat bu sefer hani galaxylerdeki gibi mavi yazılar değil de lg service recovery mode diye bişey çıkıyor sadece o ekranda kalıyor yardımınız için çok teşekkür ederim :):bigstar:
Tablette de aynı sekilde oluyor. Tuşlara basılı tutmaya devam et elini çekme. 4-5 saniye daha bekleyince recovery e girdi benim tab.

çok teşekkür ederim fakat bu sefer de lg service diye bişey çıktı hani cwm gibi değil

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Mtk6592m Thl T6 Pro için root nasil atabilirim
Bilgisayarınıza telefonu baglayin
Driver icin Pda net ve Vcom Mediatek driver yukleyin.
Ardindan Ayarlara/gelistirici seceneklri /Usb hata ayiklama etkin yapin
Mtk droid tools v2.53 ile rootlayin

blues61

blues61

Üye
Sa kardeş,
Öncelikle ben I9300 kullanıyorum.Telefona s5 sensation v8 ROM attım(xda developers'den yüklerin)romdan sonra telefona kamera,galeri.e posta ve radyo gibi uygulamalar eklenmemiş.Bunları nasıl düzeltirim veya yüklerim.

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
Lg L70 D320 telefona göre rom varmı acaba?

musa_66

musa_66

Üye
Benim telefona gore rom yokmudur şimdi yardımcı olurmusunuz??? (zte grand x 350 ram)

Üst Alt