NextWorld
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar her 3-4 sayfada bir yazıyorum ben rom/root/cwm gelistirmiyorum. Bana soruyorsunuz var mı diye bende googlede arayarak buluyorum lutfen bunu siz yapin. Dosyaları siz bulun . ben sadece nasil yuklenecegini gosterebilirim. Anlayis gostermenizi bekliyorum.
Bilgisayarıniza Samsung USB driver kurun
Kingo android root indirin
Telefondan ayarlar/ gelistirici scenekleri/usb hata ayiklama etkin yapin
Teledonu bilgisyara baglayip kingo acin
Root gelicek basin
Tablette bise cikarsa kabul edin
Rootlanir.
Hepsi bu kadar
t210 ise yarıyor t230 olmadı daha önce denedim
Merhaba almanyadan alınma note 3 n9005 var. 5.0 a yükseltmek istiyorum firmware dosyasını bir türlü indiremedim. Yükleme dosyaları ve nasıl yükliyeceğim konusunda yardımcı olursan çok sevinirim
SM-N9005
N9005XXUGNG1
birader emin olmamakla beraber o dediğin şekilde o romu baz alarak geliştirilenler var yok direk o romu atacam diyorsan çalışmaz çünkü farklı donanıma sahipler internette dolanırsan zaten galaxy s3 port x rom diye çıkar.ancak çalışırmı çalızmaz mı bilemiyorumbeyler galaxy s3 ı9300 e baska telefon fırmasının rom unu atabilirmiyim mesala g2 romu falan
Yapabilirsin ilk framaroot deneyinSelamın Aleyküm Kardeşim Sunny 7006 model tablet var onu daroot yapabilir miyiz
Selamın Aleyküm Kardeşim Sunny 7006 model tablet var onu daroot yapabilir miyiz
Orjinallerde yedek yok maalesef riskli yani yada efs klasorunu deneyin kopyalayin dursunS. A arkadaşım bende not 3 9005 var rom atacam.imeil numaram gitmesin diye nasıl ne yapmam lazım hangi proğramla ve nasıl yedekleyebilirim ? Yardımcı olursan sevinirim.
Maalesef sakin denemeyin olmaz.beyler galaxy s3 ı9300 e baska telefon fırmasının rom unu atabilirmiyim mesala g2 romu falan
Özelden cevaplandı.Merhaba kardeşim benim samsung galaxy e700f telime ne ettimse root atamadım bilgisayarım yok tel'le halletmeliyim lütfen açık ve net bir şekilde kesin sonuçlu açıklayabilirsen. Ben bunu nasıl yapıcam böyle birşey mümkünmü?günlerdir uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Bi yardımcı olursan minnettar olucam kardeşim. Bu internet ne menem birşeyse herkes sallıyor bişeyler bizde uyduk onlara günlerdir boş beleş uğraşıp duruyoruz. Gecemiz gündüzümüz kalmadı bee.
Kore Note3 derken fazlaca çeşiti En azından Mtk numarasını verebilirsiniz. Ki zaten uğraşmayın bir iki kişi yeni rom yaptım diyor içine bir iki uygulama atıp yayınlıyorlar. Hić aramayın benceElimde kore mali bir not3 var rom atmak istiyorum ama uygun rom bulamadim
pc mi telden miSamsung Galaxy S(I9000) için root lazım
farketmez her türlü yöntem olur(bildiğim gördüğüm bütün yöntemleri denedim ama nafile)pc mi telden mi
olur inşaAllahfarketmez her türlü yöntem olur(bildiğim gördüğüm bütün yöntemleri denedim ama nafile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?