her model cep telefonu en ucuz fiyat garantili

Sponsorlu Bağlantılar

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
    Konu Sahibi
her model cep telefonu en ucuz fiyat garantili
arkadaşlar arayıpta bulamadığınız veya bulupta çok pahalı dediğiniz orjinal her türlü cep telefonları isteğinize göre en uygun şekilde temin edilir sadece model veya fiyat aralığı belirtin yeterli garantili ve güvenceli satış prensibimizdir not : çin malları ve pdaların satışı yoktur! 0543 482 79 07 [email protected]

safakk34

safakk34

Üye
bu nasıl olur ki kaçak desem garantili olmaz.hem fiyatı biz belirleyecez hemde istediğimiz model olacak çok ilginç. biraz daha açıklarmısın olayı..¿

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
    Konu Sahibi
serbest ticaret denilen bir kavram vardır alışverişte bilmiyormuydunuz..?

pasa1980

pasa1980

Üye
dostum bana segem in yeni modellerinden bulabilirmisin

--------------- Ekleme ---------------

sagem my750x modelinden istiyorum bulabilirmisin

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
    Konu Sahibi
dostum malesef o telefondan yok

burak9400

burak9400

Üye
selam abicim ben nokia 6233 arıyorum fiyat yüksek olmasın bulursan mutlaka pm at alıcam yani kesin

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
    Konu Sahibi
pm attım kardeşim

safakk34

safakk34

Üye
peki o zaman banada N95 veya 5800 ayarla ucuz olsun

tyurs

tyurs

Üye
arkadaşlar arayıpta bulamadığınız veya bulupta çok pahalı dediğiniz orjinal her türlü cep telefonları isteğinize göre en uygun şekilde temin edilir sadece model veya fiyat aralığı belirtin yeterli garantili ve güvenceli satış prensibimizdir not : çin malları ve pdaların satışı yoktur! 0543 482 79 07 [email protected]

Bana 5800 XpressMusic ayarlayabilir misin ? Fiyat ne kadar olur ?

imkansizz20

Üye
bana max 400 e kadar temiz sorunsuz kutu içerikli 8600 luna ve aynı şekilde 6500 slide lazım..

buraksk

buraksk

Üye
Kardeş iyi günler ben nokia E65, nokia E66 ,nokia E63 ve nokia E71 arıyorum tabi 2. el. Fiyat söylersen sevinirim.

pafpuf

Üye
elinizde g705 6210 navigator u900 varmıdır durumlarını ve fiyatlarını öm atarsanız sevinirim saygılar..

mustafa1907

Üye
Kardeş elinde htc touch pro varmı

brs_08

Üye
merhabalar bende 5800 arıyorum.uygun bi fiyat olursa alabilirim

rambo064

rambo064

Üye
bende n81 istiyorum ne zaman nasıl alırın temız olsun orjınal olsun hepsınden önemlı ucuz olsun :)) ciddiyim alacam haber beklıyom [email protected] mail atarsan sevınırım

Üst Alt