Her marka telefona tema yapılır(dikkat)içeri bakın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ASİLER

Üye
Kardeş bana müslüm gürses in güzel fotosu ile tema yapabilirmisin saygılar

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş bana müslüm gürsesin fotosu ile tema yapabilirmisin tel n72 saygılar

blackmete

Üye
selam kardeş nasılsın..bu tür faaliyetlerde bulunan tüm arkadaşlara tşk. samsung L700 e bir tema mümkün mü ? kalp içinde S ve H harfleri altındada "sevmek güvenmektir" arka planda ufacık kalpler olsun..........renkler leylak ve tonları açıklı koyulu böyle bir tema yapabilirsen minnettar kalırım..

Fatosi

Üye
ARKADAŞLAR TEMANIZI OLUŞTURCAK FOTOYU VE TELEFONUNUZUN MARKASINI VERIN 2 GUN İÇİNDE ÖZEL MSJ OLARAK SİZE GERİ DÖNSUN :oke:

Ya benim istedigim özel resim yok ama güzel resimler nokia 5310 icin yapabilirmisiniz ? mesela kiz kulesi, istanbul, ask resimleri filan saol simdiden cok tesekkürler...

kutayfun

kutayfun

Üye
banada yapabilirmisin kardeş

ibdeer

Üye
noldu abicim aşıklara dayanamadın galiba:):ehe

ASİLER

Üye
Kardeş bana isyankar dilovalı yazan bi tema yapabilirmisin tema rengi siyah yazı ise beyaz olsun simdiden teşekkür emeğe saygı saygılar:oke:

Tel markası n 72

Kardeş bana isyankar dilovalı yazan bi tema yapabilirmisin tema rengi siyah yazı ise beyaz olsun simdiden teşekkür emeğe saygı saygılar TEL MARKASI N 72

emresenosun

Üye
arkadaşlar sitede verildi tema yapımı
ownskin türkçe site
çok kolay yapabilirsiniz

togaman

togaman

Üye
    Konu Sahibi
:(üzgünüm arkadaşlar yogun bir çalışma içindeyım siteyle fazla ilgilenemıyorum..yakında isteklerınızı özel msj olarak atıcam:oke:

mustafaoksuz

Üye
ya kardeş banada güzel bir kübra mustafa yazan bir tema yapar san sevinirim telefonum nokıa 5300
çoooook teşekkür

komutan-bozo25@

Üye
güzel bi spiderman fotosu olsun ama any cool telefonuna msn nım [email protected] yollarsın

karjeks

Üye
telefonum un modelı 6120c nımasyonlu saat teması ıstıyorum bulabılırmısınız

ferat_38

Üye
slm bana bi aysun kayacı teması lazım bide fenerbahçe teması yanlız yazıları okunacak şekilde olursa sevinirim

eypda

eypda

Üye
aga yha bna bi
günay eyüp teması yaparmısın ve resim felan nsl brakılıo bilmiorum şans rasldm bi raz acele ededrsn sevinirim kardeş cvp beqlicem fasla anlamıyom burdan

darkpower05

Üye
abicim sana zahmet bana esin yazan bi tema yapar mısın.. resim sana kalsın, valla cok makbule geçer

blackmete

Üye
selam samsung L700 "sevmek güvenmektir" yazılı renk renk ufak kalp cikli bir tema yaparsan sevinirim.

murty_45

Üye
SAMSUNG d880 TELEFON KARDEŞİM
constantine filminin afişi olursa çok sevinirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt