Faturasız / Faturalı Hepsi Bol Paket mi yoksa Süper Üçlü 2 GB Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi Bol Paket mi yoksa Süper Üçlü 2 GB Paketi
merhaba arkadaşlar turkcell daha önce 500 dk 2gb 1000 sms yıldız genç paketini 25 tl kullanıyordum fakat artık paketin kullanım süresi bitmiş.

sabah itibari ile Turkcell sunduğu tarifeler şunlar sizde hangisini tercih etmeliyim. biri faturalı biri hazırkart

Hepsi Bol Paket ( faturalı )
Hepsi Bol Paketi ile sevdiklerinizle yurt içi her yöne tam 750 dakika doya doya konuşma, 1000 SMS ile mesajlaşma ve 2 GB internet keyfi bir arada! 35TL / AY - 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli.

süper fırsat üçlü 2gb ( hazırkart)
Size Özel Hazır Kart'lılar Kazandıkça Kazanıyor Kampanyası kapsamında sunulan Süper Üçlü 2 GB Paketi ile 30 TL'ye sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşabilir, 2 GB internet ile doya doya internete girebilir ve 1000 SMS ile mesajlaşabilirsiniz.

sizce hangisi ?

androfilex

androfilex

Üye
Ben olsam hazırkartlı olan tarifeye geçerdim. 500 dk bana yeterli. Hem faturalı hatta hiç güvenemiyorum

osnakli

osnakli

Üye
merhaba arkadaşlar turkcell daha önce 500 dk 2gb 1000 sms yıldız genç paketini 25 tl kullanıyordum fakat artık paketin kullanım süresi bitmiş.

sabah itibari ile Turkcell sunduğu tarifeler şunlar sizde hangisini tercih etmeliyim. biri faturalı biri hazırkart

Hepsi Bol Paket ( faturalı )
Hepsi Bol Paketi ile sevdiklerinizle yurt içi her yöne tam 750 dakika doya doya konuşma, 1000 SMS ile mesajlaşma ve 2 GB internet keyfi bir arada! 35TL / AY - 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli.

süper fırsat üçlü 2gb ( hazırkart)
Size Özel Hazır Kart'lılar Kazandıkça Kazanıyor Kampanyası kapsamında sunulan Süper Üçlü 2 GB Paketi ile 30 TL'ye sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşabilir, 2 GB internet ile doya doya internete girebilir ve 1000 SMS ile mesajlaşabilirsiniz.

sizce hangisi ?
Güveniyorsan faturalıya geç. Çünkü faturanın 750 Dakika'sı faturasızın 1500 dakikasından iyidir. ( faturalı da 6 saniyedir faturasız da 1 dk konuşmalarımızın ücretlendirilmesi)

Lumiance

Lumiance

Üye
GENÇ 26 lık tarifeyi de düşünebilirsin
her yöne 500 dk 1000 sms 2 gb internet paketi 26 tl

yalnız pakete abone olmak için gentrkcll in genç tarifesine de abone olmak lazım

paketi satın almak için GNC26 yazıp 2222 ye göndermek gerekiyor

osnakli

osnakli

Üye
GENÇ 26 lık tarifeyi de düşünebilirsin
her yöne 500 dk 1000 sms 2 gb internet paketi 26 tl

yalnız pakete abone olmak için gentrkcll in genç tarifesine de abone olmak lazım

paketi satın almak için GNC26 yazıp 2222 ye göndermek gerekiyor
Bu paket genç tarife sadakat programı kapsamında belirlenen müşteriler yararlanabilir.

Lumiance

Lumiance

Üye
Bu paket genç tarife sadakat programı kapsamında belirlenen müşteriler yararlanabilir.
Hmm bundan bilgim yoktu dostum. Ben 2011 aralık ayından bu sene mayısa kadar aveadaydım. Mayısta Turkcelle geri geçtim. Olay 400 paketine ama internet yetmediği için müşteri hizmetlerini aradım ve bana bu paketi önerdi

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
bu genç turkcell üye olmak için birinin 26 küçük birinin tc verip timlerden üyelik yaptıra bilirmiyiz? bilgisi olan var mı ?

değiştir hocam kampanyası var 500 dk + 1000 sms + 2 gb normal + 2 gb gece kampanyası var 25 tl güzel kampanya

gnc üye olmak gerekli

osnakli

osnakli

Üye
bu genç turkcell üye olmak için birinin 26 küçük birinin tc verip timlerden üyelik yaptıra bilirmiyiz? bilgisi olan var mı ?

değiştir hocam kampanyası var 500 dk + 1000 sms + 2 gb normal + 2 gb gece kampanyası var 25 tl güzel kampanya

gnc üye olmak gerekli
Time gitmeye gerek yok. Numaranızı taşıyıp sonra da birinin tcsyle hem genç tarifeli olabilir hemde genç Turkcell'e üye olabilirsiniz. Önce gnc yazıp 2222 ye yollayın gelen mesaja tc numarasını yazın yollayın

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
ben az önce gerçekleştirdim hayırlı mübarek olsun :):):) gnc yaşasın turkcell :)

Üst Alt