hem evinizin hemde iş yerinizin güvenliği için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
hem evinizin hemde iş yerinizin güvenliği için
Capturix VideoSpy 5.12 Build 2156


Dosya Boyutu

9,8 MB

Ekleniş Tarihi

27.12.2008

Lisans Türü

Freeware

Download

515

Firma



Sürüm

5.12 Build 2156

İşletim Sistemi

Windows 98/Me/NT/2000/XP











Hem evinizin hem de işyerinizin güvenliği önemlidir. Capturix VideoSpy, mülkleri gözetlemek için kullanılabilecek profesyonel sistem gözetleme ve video yakalama programıdır. VFW, WDM, FEB, WNV gibi video yakalama aygıtlarını destekler. Bu yazılımla bir zamanlayıcı programı dahilinde tüm video etkinliğini kaydedebilir, resim içine veri ekleyebilir, hareketli dedektör olarak çalıştırabilir, ses ve günlük olayları kaydedebilir, ışık ve sensörleri kullanabilirsiniz.
Hareket dedektörüyle bir hareket bulduğunda e-posta gönderimi yapılıyor(ekstra kayıt ve Türkiye dahil mi bilmiyorum?) Bu yazılım ayrıca motorlu kameraları da destekler. Standart bir Jojstick (kontrol kolu) ile tüm kameraları yönetebilir ve gözetleyebilirsiniz.
Bu yazılımla ses ve video kaydedebilir, internetten evinize erişebilirsiniz. Aktif uyarı sayesinde, video arşivinizdeki kayıtlı imajlara bakabilme imkanı sunuluyor. (Dışarıdan erişim. Bunun için sisteminizde uzaktan erişim özelliğine izin vermelisiniz) Ayrıca bir FTP sunucuya sayfayı yönlendirebilirsiniz. Bilgisayarınızda bir yönetici parolası yardımıyla normal kullanıcıların değişiklik yapmasını engelleyebilirsiniz.
Ayrıca kullanıcıların yapmış olduğu tüm eylemler bir dosya içine kaydedilebilir. Medya arşivi içinde bir imaj araması yapabilir, hatta bilgisayar ekranının ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Yedeklemek için AVI biçiminde kaydetme imkanı. Basit bir video oynatıcıyla bilgisayarda seyredebilme.
Video gözetimcisi, POS eylemlerini kaydedebilir. (Bunu bilgisayara RS-232 portu üzerinden gönderir)
Capturix VideoSpy, sensörler gibi çeşitli girdi aygıtlarını kontrol edebilir. Hareket, sıcaklık, ışık sensörleri gibi. Aynı zamanda dış kaynaklı çıktıyı da kontrol edebilir. Bir analog CCTV sisteminde çok fazla zaman için çok fazla alana sahip olmalısınız.
:evet::evet::evet::evet::ehe:ehe:d::d::naughty::yuru:megafon: tşk butonunu unutma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt