HellOX'den anlayan içeri :S 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
HellOX'den anlayan içeri :S 5800
beyler telefona signed leyip hem 2.0 sürümü hemde 1.3 sürümünü signedleyip attım. Programı açınca ilk aşamaları geçiyor -ikisinde de- üçüncüye geldimmi ne kadar beklersem bekleyeyim yüklenmiyor. Hatta geçen gün program yüklenirken unuttum telefonu 5-6 dk sonra baktığımda hala unpathin file yazıyodu. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Bu 1.3

Bu 2.0 hiç bitmiyo |-) :off:

--------------- Ekleme ---------------

yok mu hiç anlayan :S

• Beğen
Tepkiler: tuncay_65

CrySource

CrySource

Üye
Arkadaşım Senin Telefonuna Yüklediğin Bu Yazılım Bozuk Yenisini Yüklersen Olur:bye2::bye2:

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
opda dan indirdim bunu daha sağlamını nerden bulabilirim

CrySource

CrySource

Üye
GetJar,Mobile9,MobileJust Gibi Sİtelerden Bulabilirsin Telefon Modelini Yazıp Arama Butonuna YzabiLirSin

21sacraments

21sacraments

Üye
kardeşim telefonunun yazılım versiyonu V40 veya üstüyse helloox işe yaramıyor. hackli yazılım yüklemen lazım sitede araştır bulursun kendine en uygun olanı yükle :oke:

CrySource

CrySource

Üye
kardeşim telefonunun yazılım versiyonu V40 veya üstüyse helloox işe yaramıyor. hackli yazılım yüklemen lazım sitede araştır bulursun kendine en uygun olanı yükle

Bu Siteler Neler Olabilir AcabA?:oke:

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
eyw o zamana daha uğraşmıcam bu hellox le 2-3 haftadır uğraşıyorum. Bi sonuca varamadım daha

CrySource

CrySource

Üye
Valla bende

CrySource

CrySource

Üye
HellOX ne Demekki

pruva

Üye
hellox 2 yi sertifikalarıp kuracaksın gerisini o halleder :)

CrySource

CrySource

Üye
Vvv

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
programı sertifikalamasydım o yükleme aşamasına gelemezdi zaten :ah

--------------- Ekleme ---------------

sonuca vardım arkadaşlar bendeki sorunun aynısını yaşayanlar boşuna uğraşmayın 5800 v40 versiyonlar için hellOX yok şuanlık. anca v40 versiyonu çıkınca telefonu hackleriz.

pruva

Üye
benim n86 da ve n97 de isi yaramıyor helloxun yeni versiyonunu bekleyecegiz baska care yok

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
v4 için hellox çıkmama olasılığı varmış v3 e indirebilirmiyiz bilgisi olan varmı??

CrySource

CrySource

Üye
İşte Yenisi Qelsin yükleriz hacılar

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
moderatörler bi baksın şuraya randy flood yapıyo

mersin07

Üye
arkadaşlar hellox imzalayıp tel e kuruyorum.sonra anlatıldıgı gibi hackleme başlıyor.sonra herşey tamam unistall me diyor.fakat rom pacter mudo gibi şeyler tel de bulamıyorum.hafıza kartında hellox dosyasını actım.rompacter mudo diğerleri orada.yüklensin diye basınca.sertifika hatası yada tele uygun değil diyor.sebeb nedir:megafon:

CrySource

CrySource

Üye
yha abiler bn flood yapmıom kzn qelmişti bnde bu sitden bişeler indiriodum o batı özür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt