helloOX2 v.2.03

Sponsorlu Bağlantılar

UFUK79

Üye
Bende N95 8GB var en son v35 i yükledim , hellox2 yi imzalayıp attığımda kurulum sırasında

sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor bendede , bunun çözümü nedir arkadaşlar ?

omurbingul

Üye
Burada yazan arkadaşların hack sorunuyla ilgili herkese tek tek yazmaktansa yeni bir konu açıp gereken programların linkini de vermiştim ama moderatör arkadaşlar hala onaylamadı. Nedenini açıklarlarsa sevinirim.

UFUK79

Üye
Kardeş sorunu ve çözümünü tekrar yazarsan seviniriz, kaçgündür telefonu kırmak için uğraşıyoruz ama nafile.

escogepard

Üye
dubai deyim N97 aldım burdan sertifika ve helloOX2 gibi uygulamaların kullanımını sizlerden öğrendim çok teşekkür ederim.

N97 yi hacklemek için HelloOX i edinip cer.opda.cn de sertikaladım. telefonu aldığımda telefon V.12.0.024 FW ile gelmişti. sertifikaladığım halde helloOX2 hala sertifika sorunu veriyordu. farkına vardım ki HelloOX sertifikalı bile olsa her FW (FirmWare)versiyonunda sürekli sağlıklı işlemiyor. hep aynı sorunu yaşayıp sürekli soru soran arkadaşlara demem odurki ideal helloOX in hacklediği bir FW version attırsınlar telefonlarına aynı soruları bozuk plak gibi tekerrür ettirip bilgi kirliliği yaratmasınlar bu bir ricadır.aynı zamanda saol kardeş emeğe saygı teşekkür muhabbetleride çok baygın bir hal yaratıyor eğer derdinize mobil cihaz browserinde çözüm arıyorsanız, bu kirlilik yüzünden mobil cihazla aramalarda oldukca zorluk cekiliyor. ama huylu huyundan vaz geçmez. 10 kere SIFRE: maxicep.com yazıldığı halde SIFRE NE diye aynı soruyu 20 den fazla kere soran adamlar gördüm. buda tuhaf bir durumdu doğrusu. Çelik gibi sinirler gerekiyor sanırım bir takım yardım sever tecrübeli arkadaşlara. o arkadaşlara burdan selamlar olsun.

uzun lafın kısası bu n97 hack macerasını yazıyorum faydalı olur diye:
nokia servisine verdim V.20.0.027 version attırdım bende n97 ye helloOX2 bu ileri versiyon FW sebebi ile tam randımanlı çalışmadı ve UNPACK ekranında takılı kaldı. Ama gereken sertika aşma sorununu halletti. bazen bazı programları install ederken sertifika diyor bende Binpda sertifika yapıcı pro ile cer.opda.cn den helloOX2 icin aldığım CER ve dosyalarını kullanıyorum sertikalıyorum. o sorunuda öyle aşıyorum. bilginize.

öte yandan helloOX2 yi tam şekilde çalışması gerektiği gibi çalıştıran arkadaşlar FW versiyonlarını yazarsa yada bir çözüm bulmuşlarsa çok memnun olurum N97 için.

Saygılarımla.

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
işte budur ;) Teşekkürler...

UFUK79

Üye
:hmmm site içerisinde sertifika almakla ilgili yeterince konu var. tekrar tekrar açıklamaya gerek yok bence. sertifikayı alıp sertifikaladıktan sonra sorun çözülecektir arkadaşlar.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifika-islemine-kesin-cozum-aralik-2009-ocak-2010-son-versiyonlarda-denendi-289346.html

verdiğin linki bir kontrol et istersen, zaten sorun sertifikada değil, sertifikaladığımız program sertifikalı oldugu halde telefon imazıs diyor.

fixmenu

Üye
n97 hello0x2 vesione v20.0.019 lazım

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin linki bir kontrol et istersen, zaten sorun sertifikada değil, sertifikaladığımız program sertifikalı oldugu halde telefon imazıs diyor.
gerekli aramayı yap sen de,zaten sayfa otomatik olarak seni yönlendiriyo. ayrıca sertifikalandırmayı doğru yaptığına emin misin??? ayrıca sertifikanı nerden aldığını yazarsan sevinirim.

s.gecmis

s.gecmis

Üye
27th Oct 2009
N97 20.0.019 become UnHackable
The long waiting N97 firmware 20.0.019 finally released, please note that it is UnHackable with current version HelloOX2. If your N97 have been Hacked, all Hack will still be there after update on PC with "Nokia Software Updater" or on phone with "FOTA", but your N97 will become UnHackable after a hard reset, so update at your own risk!!!

arkadaşlar helloox2 nin sitesinde gördüm bu haberi n97 ler 20.0.019 sürümü ile haclenemiyecek diye anlıyorum kaç gündür kasıyorum kasıyorum hackleyemedim bilinen helloox2 ile hacklenemicek diyor başka bi yolu varmı bunu beceren birisi varmı varsa nasıl yaptı paylaşırsa çok güzel olur yoksa eski versiyonu tekrar yükleyip hack leyip güncelleyip hard format atmamak için dua edicem

escogepard

Üye
20.0.019 fw paketi turkce içeriyormu?

osman2bebe

Üye
arkadaşlar benim tel 5800 versiyon 31.0101 kende hackleyemedim şimdide bi hal ettik versiyon 40 yükledik şimdi hiç hackleyemiyoz telefonun versiyonunu eski bir versiyona tekrar yükleyebilirmiyim örneğin versiyon 30 ...a phonex le yükleme yapılabiliyormuş ama ben beceremedim yardımcı olabilirmisiniz

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bende beklemedeyım versıyon 40 ıcın hack ama gerı donus yokk kesın................

osman2bebe

Üye
çok saçma bişe bence phonex programının özelliği Nokia Software Updater yazılımı olmadan veya ondan bağımsız telefon modelinin versiyonlarından birini indirip yüklemek değilmi ben henüz beceremedim RM-356_EMEA_31.0.101_v9.0_5800XM ve 30.... versiyonunu indirmiştim ikisinide yükleyemedim yükleme yaparken hata veriyor keşke birazdaha sabırlı olsaydım versiyon 40 yüklemeseydim hackledikten sonra yükleseydim

mert2087

mert2087

Üye
üstad emeğine sağlık ancak unpacking file da takılıyor gece 2 de bıraktım öğlen 3 te baktıgımda hala unpackingteydi:ehe

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
üstad emeğine sağlık ancak unpacking file da takılıyor gece 2 de bıraktım öğlen 3 te baktıgımda hala unpackingteydi:ehe
o kadar beklemene gerek yoktu be :d: eski versiyonları varsa onları kaldır, g-force ya da nuldel gibi bi programla temizle reset at ve yeniden dene.umarım olur.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca eski versiyona geri dönüşle ilgili kesin bi bilgim yok.şu ana bununla ilgili bi bilgiye de rastlamadım.

draw1907

draw1907

Üye
bunun v40 için olanı cıktımı?

mert2087

mert2087

Üye
o kadar beklemene gerek yoktu be :d: eski versiyonları varsa onları kaldır, g-force ya da nuldel gibi bi programla temizle reset at ve yeniden dene.umarım olur.

--------------- Ekleme ---------------
Yok benim salaklıgım v40 a kurmaya calışmam araştırdım daha cıkmamış beklemedeyim:d::d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt