site içerisinde sertifika almakla ilgili yeterince konu var. tekrar tekrar açıklamaya gerek yok bence. sertifikayı alıp sertifikaladıktan sonra sorun çözülecektir arkadaşlar. site içerisinde sertifika almakla ilgili yeterince konu var. tekrar tekrar açıklamaya gerek yok bence. sertifikayı alıp sertifikaladıktan sonra sorun çözülecektir arkadaşlar.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifika-islemine-kesin-cozum-aralik-2009-ocak-2010-son-versiyonlarda-denendi-289346.html
gerekli aramayı yap sen de,zaten sayfa otomatik olarak seni yönlendiriyo. ayrıca sertifikalandırmayı doğru yaptığına emin misin??? ayrıca sertifikanı nerden aldığını yazarsan sevinirim.verdiğin linki bir kontrol et istersen, zaten sorun sertifikada değil, sertifikaladığımız program sertifikalı oldugu halde telefon imazıs diyor.
o kadar beklemene gerek yoktu beüstad emeğine sağlık ancak unpacking file da takılıyor gece 2 de bıraktım öğlen 3 te baktıgımda hala unpackingteydi![]()
eski versiyonları varsa onları kaldır, g-force ya da nuldel gibi bi programla temizle reset at ve yeniden dene.umarım olur.o kadar beklemene gerek yoktu beeski versiyonları varsa onları kaldır, g-force ya da nuldel gibi bi programla temizle reset at ve yeniden dene.umarım olur.
--------------- Ekleme ---------------
Yok benim salaklıgım v40 a kurmaya calışmam araştırdım daha cıkmamış beklemedeyim![]()
ben kurdum ama unmapping driver da kalıyor. 10 dakka bekledim yine orda kaldı acaba neden.??? tel 5800