Efe Takmaz
Üye
HelloOX2 Konusunda Lütfen Yardım Ediniz...!!1
Cihazım Nokia E72 v71.004
Telefon Hafızasına HelloOX2 v2.11 Sürümünü Signed Yaparak Kurdum.
Ardından Telefon Hafızasına X-Plore v1.53 Sürümünü Kurdum.
Hafıza Kartı Dizinine installserver.exe Dosyasınıda Attım.
Şimdi Ben Bu Hack İşini Nasıl Yapacağım Lütfen Anlayan Bir Arkadaşım Yardımcı Olabilirmi?
HelloOX2'yi Telefonumda Çalıştırıyorum Otomatikmen Birşeyler Yüklüyor Ve Yükleme Sonunda Hacked Yazıyor.
Fakat X-Plore İle Gizli Dosyaları Gösterip Sys Klasörü İçine Girmek İstediğimde Giremiyorum Bu Durumda Sys/Bin Klasörü İçine installserver.exe Dosyasını Kopyalayamıyorum.
HelloOX2'yi Açtığımda Otomatikmen Birşeyler Kurmaya Başlıyor.Aşağıdaki Resimde Görülen Beyaz Renkli Sayılardakiler Kuruluyor Fakat Kırmızı Renkli Sayıların Olduğu Kurulumları Kurmadan Bitiyor.
----------Eklendi @ 19:46:14 ---------- Yazıldı @ 19:44:53 ----------
Telefon Hafızasına HelloOX2 v2.11 Sürümünü Signed Yaparak Kurdum.
Ardından Telefon Hafızasına X-Plore v1.53 Sürümünü Kurdum.
Hafıza Kartı Dizinine installserver.exe Dosyasınıda Attım.
Şimdi Ben Bu Hack İşini Nasıl Yapacağım Lütfen Anlayan Bir Arkadaşım Yardımcı Olabilirmi?
HelloOX2'yi Telefonumda Çalıştırıyorum Otomatikmen Birşeyler Yüklüyor Ve Yükleme Sonunda Hacked Yazıyor.
Fakat X-Plore İle Gizli Dosyaları Gösterip Sys Klasörü İçine Girmek İstediğimde Giremiyorum Bu Durumda Sys/Bin Klasörü İçine installserver.exe Dosyasını Kopyalayamıyorum.
HelloOX2'yi Açtığımda Otomatikmen Birşeyler Kurmaya Başlıyor.Aşağıdaki Resimde Görülen Beyaz Renkli Sayılardakiler Kuruluyor Fakat Kırmızı Renkli Sayıların Olduğu Kurulumları Kurmadan Bitiyor.
----------Eklendi @ 19:46:14 ---------- Yazıldı @ 19:44:53 ----------