Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HelloOX - En Basit Hack Methodu Butun0V3, FP1, FP2
Sponsorlu Bağlantılar
menzil957
Üye
arkadaşım hellox u yükleyip kurdum
hellox açılıp görevini yapıyor yani en sonda hacked diyor
fakat rompatcher i yükleyince istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor neden acaba
tel: n96 v30.101
democan555
Üye
Instakkşng rootCerts de uzun süre takılıyo ya bütün hack programlarinda böyle oluyo
adem_3131
Üye
rar kodu maxicep
frk05
Üye
ya arkaslar bnm tlelefon 6730c bi türlü hackleyemedm yardım ederseniz sevinirim
oozzhhnn41
Üye
afaf
Erol1818
Üye
kardeş sifre hata veriyor bi ilgilensen tesekurler
filozof514
Üye
rar kodu şifresi nedir kardeş bunun
by_samci
Üye
MapDrives.Unsigned.sisí Sign kurulmuyo istenilen uygulama erişimine izin verilmedi diyo çıldırcam ya olmadı bitürlü telefonum n79
--------------- Ekleme ---------------
10 saat uğraştım n79 u hackledim bişey yüklücem yüklemedi bu bir dahili bileşen diyo kafayı yiyem sonunda
canki_41
Üye
n95 söylenileni aynen uyguladım.
sertifikalamayıdadosyada cıkan sertifika ile degil . opta dan aldıgımsertfika ile yaptım
oldu teşekkurler
ezbere
Üye
Teşekkürler
doydoy26
Üye
arkadaş sifre ne
52deivid52
Üye
winrar dan alınmıyor kardes ya parola soruo parola ne yardımcı olursan sevnrim
Leftup Cert veya RootSigned HelloOX, sertifika hatası verir. Bu şekilde çalışmaz. Ki E52'de sertifika hatası verdi. İşin enteresan yanı, kendi sertifikamla kurdum yüklendi. Ancak HelloOX açılmıyor. Kısacası hack yapamadım...
cep33
Üye
Teşekür ederiz paylaşım için
zagros49
Üye
lanet şey bi türlü hackleyemedim e52 yi (
nurcuyusuf
Üye
rar şifreli
ismail57
Üye
programı siginle yapıyorum ama 'gerekli uygulama erişimine izin verilmedi' diyor ne demek :S
tektonik1907
Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim