yükledim ama programı açıyorum un hack yazıyor ardından rompatcheri kurarken uygulama kapandı diyor ve ekrana kern- exec yazısı geliyor,sonra modo kurulsunmu diyor tam kurarken user-23 yazıyor tamamen programdan çıkıyor.neden bu yazılar ekrana geliyor yardımcı olursanız memnun olurum,iyi çalışmalar.
kardesim saol anlatımın ıcın oncelıkle be yukledım tum mevzular oldu ama daha once sertıfıka ısteyen bı uygulamayı tekrar yuklerken sımdıde ıslem zaten kullanılıyor dıe bı yazı cıkıyo ne yapabılırım sımdıden saol
müdür sertifika olayı garanti mi denemedigim şey kalmadı bunu biri bana açıklasın her sertifika yazan başlıga girip sayfalarca okudum bi yere varamadım bi yardım edin yaaa
Sadece yapmanız gereken,programı sertifikalı hale getirip telefona yüklemek kendisi kurulumu esnasında herşeyi kendisi yapıyoher frimware yi kırıyo eski yeni kesinlikle hack liyo %100
OPDA20years .cer ve. dosyası ile telefon(e66):''required application.access not granted'' uyarısı veriyor(burdaki sertifikalarla da certifika hatası diyor tarihi değiştirdim yine olmadı).iki uygulama için de uyarılar aynı