HelloOX - En Basit Hack Methodu Butun0V3, FP1, FP2

HalloOX kurabildiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    943

omeru47

Üye
kardes anlatir misin nasil olacagini yoksa bilmiyor musun

hassan52

Üye
ya arkadaş ben -63 kullanıyorum bu telefon bunu bile yüklemiyo kı yaa
onu yapamayan tel.e nasıl sertifika yüklim ki

--------------- Ekleme ---------------

E63 demek istedim

efelaz

Üye
bole anlatımmı olur ya ne kadar acemı davranıyorsunuz

bendedim

Üye
yükledim ama programı açıyorum un hack yazıyor ardından rompatcheri kurarken uygulama kapandı diyor ve ekrana kern- exec yazısı geliyor,sonra modo kurulsunmu diyor tam kurarken user-23 yazıyor tamamen programdan çıkıyor.neden bu yazılar ekrana geliyor yardımcı olursanız memnun olurum,iyi çalışmalar.

okan90

Üye
maxicep rar şifresi

alirr

Üye
ya bu sertifika almanın en hızl yolu nedir bi siteden yaptım ama 12 saat kadar bekletiyomuş

programı kurarken open4all da takılıyo ne yapmam lazım

yaa kardeşim koymuşun oraya bi dosya indirdik ama nedir file password arkadaşş niye milleti kandırıyosunuzz.

kardesim saol anlatımın ıcın oncelıkle be yukledım tum mevzular oldu ama daha once sertıfıka ısteyen bı uygulamayı tekrar yuklerken sımdıde ıslem zaten kullanılıyor dıe bı yazı cıkıyo ne yapabılırım sımdıden saol

huppi

Üye
şifre ne diye soran arkadaşlar hangi gözünüzle bakıyonuz Allah aşkına

HelloOX_sifre_maxicep.rar indirdiğiniz dosyanın adında yazıyo şifresi umarım daha bunun şifresi ne diye soran olmaz

herşey tamamda hellox in tüm sürümlerinde yükleme sırasında Installing rootCert.... kısmında kalıyo ilerlemiyo

telefon 6720 classic v31.022

bizbo

Üye
eeeeyyyyyttttt assslaninmmm..... cooook saol yaa

estomb

Üye
müdür sertifika olayı garanti mi denemedigim şey kalmadı bunu biri bana açıklasın her sertifika yazan başlıga girip sayfalarca okudum bi yere varamadım bi yardım edin yaaa

zaymo

Üye
e 52 de olmuyooorrr.

Sadece yapmanız gereken,programı sertifikalı hale getirip telefona yüklemek kendisi kurulumu esnasında herşeyi kendisi yapıyoher frimware yi kırıyo eski yeni kesinlikle hack liyo %100

minti19

Üye
arkadaşım rar kodu sadece (maxicep) tamammı

maynak00

Üye
OPDA20years .cer ve. dosyası ile telefon(e66):''required application.access not granted'' uyarısı veriyor(burdaki sertifikalarla da certifika hatası diyor tarihi değiştirdim yine olmadı).iki uygulama için de uyarılar aynı

bereleee

Üye
rar şifresi istyr

kardeşolmuyo ya

tusitr

Üye
6720 hack mumkun diyil herhalde

tiehan

Üye
arkadaşlar winrar şifresi ne bunun