Helix - Mt2 ( Özellikleri / Web Sitesi / IP Adresi )

Sponsorlu Bağlantılar

[GM]RKO

[GM]RKO

Üye
Arkadaşlar ben bu sitenin GM siyim her defasında diyorum.Arkadaşlar lütfen kaliteli link koyun diyorum siz daha kötüsünü koyuyorsunuz mesela şu dalqa97 nin verdi metin2 kapatılmış.Ben size kaliteli bi metin2 vereyim bide bu bide bu . com arkadaşlar LegenDMt2 şuan siteye giremeyebilir ama her gün bakın orası çoğalsın diğer 4ü zaten fazla ama aralarında en güzelide LegenDMt2 ben GM yim size tavsiyem aralarında LegenDMt2 yi seçin.[GM]RKO

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar LegenDMt2 nin sitesini yanlış vermişim bunu deneyin metin2 fun sitesi doğru ama siz googleye metin2 fun yazın ama legendmt2 oynayın site şuan kapalı olabilir yinede girin her gün.

Legendin sitesi yine yanlış.Ama neden yanlış anlamadım bende?Hiç bi bilgim yok ama birazdar ekleyecem doğrusunu.Size şimdi vereyim oyalanın.Link: bu güzeldir.Bunla oyalanın.

Arkadaşlar LegenDMt2 nin sitesini nihayet buldum maxicep sitesini GM siyim.Link:

Size SmackDown vs Raw'ı oyununu verecem.Link: .İnşallah çalışır.

www.smackdownvsraw.com/ bu smackdownun kurucusu benim GM siyim oranın gibi bişey Admin diyelim biz aslında konu Metin2 ama bu siteye çok güzel girin.[GM]RKO sitesi bu asıl sitem değil ama yinede iyi bi site.[GM]RKO GameMaster...

Arkadaşlar

Neden yav ben size kaç kere dice bu sitenin GM siyim alın link:

Ben size dedim ufffffff size bi link verecem bu site çalışmayada bilir ama çalışması %60 çalışır veya %100 çalışır hade kolay gelsin

fuurap

Üye
10. krz deniyorum hala girmior siteye emin misin dalqa97

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
GMRKO çok teşekkürler legendi çok beğendim saol

[GM]John Cena

[GM]John Cena

Üye
İyi siteler verin site wwe verem link: buna girin. GM yim sitenin

[GM]RKO

[GM]RKO

Üye
Düzgün siteler vermeyeni silerim kaydınız site bi metin2 verecem.Link: girin.

Beğendiğine sevindim teşekkürler ayrıca onu bırakma çok kolay exp gelir bilmezsen yani.

[GM]John Cena

[GM]John Cena

Üye
Arkadaşım güzelde sen metin2 oynamayı biliyonmu?WWE-Türkiye yaz Googleden WWE RPG oyna hadi görüşürüz.Maxicep GM siyim başka kimseye kanmayın.John Cena

Size daha iyi bişe verecem legendMt2 yi beğendinde sana bi metin2 de ben söyleyeyim player.Bak şimdi ama aslında bu metin2 değil GMRKO onun yani diğer GM nin web sitesi adam nasıl kurmuzsa sitesi: arkadaşlar bu GMRKO nun sitesi bi yerde yazıyo yukarda yazıyo ama anlamzsınız diye bide ben yazam dedim teşekkürler.

[GM]RKO

[GM]RKO

Üye
[GM]John Cena teşekkür ederim.Ama ben kendi sitemi zaten tanıttım.Senin tanıtmana hiç ama hiç gerek yok o yüzden benim işlerime bulaşma ben artık sitenin Adminiyim hemde GM siyim ona göre senin üstünüm.

Yok yok yok bence bu aralar senin sinirin bozuk bak resminde olduğu gibi mutsuzsun sen GM isen bende GM yim üstelik ben yeni üye ve hemen GM oldummmmm!xD O yüzden kendini benim üstüm sanma nedenmi?Çünkü benim kutum dolduğu zaman er felan yazıcak ve ben Adminliği bile geçcecem.

[GM]John Cena

[GM]John Cena

Üye
Hey biliyormusun sen bence kendi resmine diyorsun.Neyse size link verecem ben bu siteye giremebilirimde.Link: ßß

[GM]Fifa2010

[GM]Fifa2010

Üye
Arkadaşlar öncelikle selam adımı GM diye yaptım xD.Ama size site vereyimmi biri legendi çok beğenmiş gerçektende süper bende o linki vereyim xD buna da girersiniz artık neyse hoşça kalın.

hasyurt

Üye
sagol kardes site için cok tesekkurler.

ceremi5

Üye
ty kardeş

indirilmiyoo

ali015221

Üye
hani olmuyor pic

EsRaRLiiii